Nexus 6 på vej – Motorola er producenten

Hjemmesiden Androidpolice mener at vide, at Nexus 6 mere eller mindre er bekræftet og denne gang er det Google-ejede Motorola, som er producenten.

Nexus 6 (Kilde: Androidpolice.com)

Nexus 6 (Kilde: Androidpolice.com)

Android-bloggen Androidpolice.com mener at kunne bekræfte, at den nye Nexus 6 bliver en stor phablet, med en skærm på hele 5,9 tommer.

Rundt om den store skærm finder man frontvendte stereo-højtaler, mens volumenknapperne placeres længere nede. Dette er for at gøre betjeningen med en hånd nemmere.

- Android L - se alle nyhederne

Designmæssigt vil der være ligheder fra Moto X på den kommende Nexus 6 – blandt andet kommer den også med en aluminiumskant, samt samme ladnings-teknologi.

Nexus 6 får en 5,9 tommer Quad HD skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels (496 ppi), et 13 megapixelskamera med LED-flash, 2 megepixels frontkamera, et batteri på 3.200 mAh og traditionen tro den seneste Android-version, hvilket i dette tilfælde er den kommende Android L.

Lækket billede af Motorola Shamu (Kilde: ibtimes.co.uk)

Lækket billede af Motorola Shamu (Kilde: ibtimes.co.uk)

 - Android L - vi har prøvet det

Androidpolice mener, at være 90 procent sikre på, at Motorola Shamu-telefonen er den kommende Nexus 6.

En offentliggørelse ventes at ske i løbet af oktober måned.

Mere til historien

Der har tidligere været rygter og spekulationer om, at Google ville stoppe med at sende Nexus-enheder på markedet, men nu ser det altså ud til dette var forkert.

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram