Nexus 6 på vej – Motorola er producenten

1

Hjemmesiden Androidpolice mener at vide, at Nexus 6 mere eller mindre er bekræftet og denne gang er det Google-ejede Motorola, som er producenten.

Nexus 6 (Kilde: Androidpolice.com)
Nexus 6 (Kilde: Androidpolice.com)

Android-bloggen Androidpolice.com mener at kunne bekræfte, at den nye Nexus 6 bliver en stor phablet, med en skærm på hele 5,9 tommer.

Rundt om den store skærm finder man frontvendte stereo-højtaler, mens volumenknapperne placeres længere nede. Dette er for at gøre betjeningen med en hånd nemmere.

Android L – se alle nyhederne

Designmæssigt vil der være ligheder fra Moto X på den kommende Nexus 6 – blandt andet kommer den også med en aluminiumskant, samt samme ladnings-teknologi.

Nexus 6 får en 5,9 tommer Quad HD skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels (496 ppi), et 13 megapixelskamera med LED-flash, 2 megepixels frontkamera, et batteri på 3.200 mAh og traditionen tro den seneste Android-version, hvilket i dette tilfælde er den kommende Android L.

Lækket billede af Motorola Shamu (Kilde: ibtimes.co.uk)
Lækket billede af Motorola Shamu (Kilde: ibtimes.co.uk)

 – Android L – vi har prøvet det

Androidpolice mener, at være 90 procent sikre på, at Motorola Shamu-telefonen er den kommende Nexus 6.

En offentliggørelse ventes at ske i løbet af oktober måned.

Mere til historien

Der har tidligere været rygter og spekulationer om, at Google ville stoppe med at sende Nexus-enheder på markedet, men nu ser det altså ud til dette var forkert.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer