Disse Nexus enheder får Android Lollipop

Android 5.0 Lollipop er lanceret, her kan du se om din Nexus enhed bliver opdateret.

Hvert år når Google giver Android en overhaling, kommer spørgsmålet: Får min telefon opdateringen?

Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop

HTC har allerede lovet at udvalgte enheder vil blive opdateret til det nye Android system, blandt andet de seneste HTC One enheder. Men hvad med Nexus enhederne?

HTC lover Android L opdatering til udvalgte enheder

Ifølge Google vil Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2012) Nexus 7 (2013) og Nexus 10 få opdateringen i løbet af de kommende uger. Allerede på fredag, den 17. oktober, får Nexus brugerne mulighed for manuelt at opdatere til seneste preview version, hvis ikke de kan vente.

 – Nexus 6 er officiel

Fredag er desuden samme dag, det bliver muligt at forudbestille de nye Nexus enheder, Nexus 6 og Nexus 9. Det er dog uvist om det også gælder Nexus 6 i Danmark.

 – Nexus 9 til Danmark i december

Mere til historien.

Opdateringen til Android 5.0 Lollipop kan tage alt fra uger til måneder. Det er op til producenterne at vurdere om din telefon skal have opdateringen.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.