Disse Nexus enheder får Android Lollipop

Android 5.0 Lollipop er lanceret, her kan du se om din Nexus enhed bliver opdateret.

Hvert år når Google giver Android en overhaling, kommer spørgsmålet: Får min telefon opdateringen?

Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop

HTC har allerede lovet at udvalgte enheder vil blive opdateret til det nye Android system, blandt andet de seneste HTC One enheder. Men hvad med Nexus enhederne?

HTC lover Android L opdatering til udvalgte enheder

Ifølge Google vil Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2012) Nexus 7 (2013) og Nexus 10 få opdateringen i løbet af de kommende uger. Allerede på fredag, den 17. oktober, får Nexus brugerne mulighed for manuelt at opdatere til seneste preview version, hvis ikke de kan vente.

 – Nexus 6 er officiel

Fredag er desuden samme dag, det bliver muligt at forudbestille de nye Nexus enheder, Nexus 6 og Nexus 9. Det er dog uvist om det også gælder Nexus 6 i Danmark.

 – Nexus 9 til Danmark i december

Mere til historien.

Opdateringen til Android 5.0 Lollipop kan tage alt fra uger til måneder. Det er op til producenterne at vurdere om din telefon skal have opdateringen.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram