Her er det nye Google Play med “Material Design”

Google er netop nu, ved at udrulle en ny og opdateret version af Google Play, med ”Material Design” fra det kommende Android L. Se det her.

Google fremviste under sommerens Google I/O en smagsprøve, af det kommende Android-system, indtil videre kaldet Android L.

Under fremvisningen kom det frem, at Google med den kommende software, vil gå en ny vej med designet af Android, såvel som Googles egne applikationer. Designet bliver kaldet for material design.

Danmarkspremiere: Sådan er Android L

Løbende er selskabets applikationer begyndt at se små hints, af det nye design. Nu er den første app klar til primetime, Google Play har fået material design.

På de overstående skærmbilleder, kan du se hvordan farverne i applikationen har fået nye træk, samt at designet har fået adskillige tilpasninger. Desuden er der kommet flere små finesser i måden du bruger Google Play, den ”flyder” og er generelt hurtigere.

Android L er præsenteret – se alle nyhederne her!

Til sammen giver ændringerne, en mere tiltrækkende oplevelse af Google Play. Udrulningen af opdateringen sker løbende over de kommende uger. Har du endnu ikke modtaget opdateringen, kan den hentes via dette link og installeres manuelt.

Mere til historien.

Androids material design kommer til at brede sig, til langt flere apps den kommende tid. Vil du vide mere om designet har Google frigivet en video.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram