Her er det nye Google Play med “Material Design”

Google er netop nu, ved at udrulle en ny og opdateret version af Google Play, med ”Material Design” fra det kommende Android L. Se det her.

Google fremviste under sommerens Google I/O en smagsprøve, af det kommende Android-system, indtil videre kaldet Android L.

Under fremvisningen kom det frem, at Google med den kommende software, vil gå en ny vej med designet af Android, såvel som Googles egne applikationer. Designet bliver kaldet for material design.

Danmarkspremiere: Sådan er Android L

Løbende er selskabets applikationer begyndt at se små hints, af det nye design. Nu er den første app klar til primetime, Google Play har fået material design.

På de overstående skærmbilleder, kan du se hvordan farverne i applikationen har fået nye træk, samt at designet har fået adskillige tilpasninger. Desuden er der kommet flere små finesser i måden du bruger Google Play, den ”flyder” og er generelt hurtigere.

Android L er præsenteret – se alle nyhederne her!

Til sammen giver ændringerne, en mere tiltrækkende oplevelse af Google Play. Udrulningen af opdateringen sker løbende over de kommende uger. Har du endnu ikke modtaget opdateringen, kan den hentes via dette link og installeres manuelt.

Mere til historien.

Androids material design kommer til at brede sig, til langt flere apps den kommende tid. Vil du vide mere om designet har Google frigivet en video.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram