Her er det nye Google Play med "Material Design"

Google er netop nu, ved at udrulle en ny og opdateret version af Google Play, med ”Material Design” fra det kommende Android L. Se det her.

Google fremviste under sommerens Google I/O en smagsprøve, af det kommende Android-system, indtil videre kaldet Android L.

Under fremvisningen kom det frem, at Google med den kommende software, vil gå en ny vej med designet af Android, såvel som Googles egne applikationer. Designet bliver kaldet for material design.

- Danmarkspremiere: Sådan er Android L

Løbende er selskabets applikationer begyndt at se små hints, af det nye design. Nu er den første app klar til primetime, Google Play har fået material design.

På de overstående skærmbilleder, kan du se hvordan farverne i applikationen har fået nye træk, samt at designet har fået adskillige tilpasninger. Desuden er der kommet flere små finesser i måden du bruger Google Play, den ”flyder” og er generelt hurtigere.

- Android L er præsenteret – se alle nyhederne her!

Til sammen giver ændringerne, en mere tiltrækkende oplevelse af Google Play. Udrulningen af opdateringen sker løbende over de kommende uger. Har du endnu ikke modtaget opdateringen, kan den hentes via dette link og installeres manuelt.

Mere til historien.

Androids material design kommer til at brede sig, til langt flere apps den kommende tid. Vil du vide mere om designet har Google frigivet en video.

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram