Her er det nye Google Play med “Material Design”

2

Google er netop nu, ved at udrulle en ny og opdateret version af Google Play, med ”Material Design” fra det kommende Android L. Se det her.

Google fremviste under sommerens Google I/O en smagsprøve, af det kommende Android-system, indtil videre kaldet Android L.

Under fremvisningen kom det frem, at Google med den kommende software, vil gå en ny vej med designet af Android, såvel som Googles egne applikationer. Designet bliver kaldet for material design.

Danmarkspremiere: Sådan er Android L

Løbende er selskabets applikationer begyndt at se små hints, af det nye design. Nu er den første app klar til primetime, Google Play har fået material design.

På de overstående skærmbilleder, kan du se hvordan farverne i applikationen har fået nye træk, samt at designet har fået adskillige tilpasninger. Desuden er der kommet flere små finesser i måden du bruger Google Play, den ”flyder” og er generelt hurtigere.

Android L er præsenteret – se alle nyhederne her!

Til sammen giver ændringerne, en mere tiltrækkende oplevelse af Google Play. Udrulningen af opdateringen sker løbende over de kommende uger. Har du endnu ikke modtaget opdateringen, kan den hentes via dette link og installeres manuelt.

Mere til historien.

Androids material design kommer til at brede sig, til langt flere apps den kommende tid. Vil du vide mere om designet har Google frigivet en video.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer