iPad Air 2 - alt om Apples nye iPad

Apples iPad Air 2 er præsenteret, og det blev bogstaveligt en tynd affære. Den tyndeste tablet på markedet.

iPad Air 2

iPad Air 2

Nu endnu tyndere, hurtigere, med bedre kamera og en anti-reflektiv skærm.

Den nye iPad Air 2 er kun 6,1 mm tynd, hvilket er 18 procent tyndere end den allerede super tynde iPad Air.

iPad Air 2 så tynd, at man kan lægge to iPad Air 2 oven på hinanden, og de to iPad Air 2 vil stadigvæk være tyndere end den originale iPad der blev præsenteret den 27. januar 2010.

Den største nyhed omkring skærmen er en anti-refelctive coating, der giver 56 procent mindre reflektioner. En feature som ifølge Apple kun fås på iPad Air 2.

Skærmen er 9,7 tommer og har en opløsning på 2048 x 1536 pixels.

- Alt om Apples seneste nyheder

Ny rasende hurtig processor

iPad Air 2 får selvfølgelig også en ny anden generation 64 bit processor kaldet A8X. Den nye chip er hele 40 procent hurtigere end A8 chippen. Den grafiske processor (GPU) er blevet 2,5 gange hurtigere end tidligere generationer iPads. I sandhed et sandt kraftværk, set i forhold til at der er tale om en mobilprocessor.

Også sensorerne er blevet opgraderet med indbygget barometer, og selvfølgelig har Touch ID fingeraftrykslæseren også fundet vej til iPad Air 2. Batterilevetiden giver stadigvæk over 10 timers uafbrudt brug, lover Apple.

Kamera og netværk

Der er også blevet plads til forbedringer på kameraerne. Bagsidekameraet er et 8 megapixels kamera med en f/2,4 aperture med auto HDR. Med burst mode kan man tage flere billeder lynhurtigt efter hinanden, og med timelaps funktionen er det muligt at tage flotte timelaps-film. Slowmotion optagelser med 120 billeder i sekundet er nu også en mulighed.

Et nyt frontkamera til Facetime og selfies kan nu tage billeder i single-shot HDR, der giver flotte, farverige billeder. Kameraet har en f/2.2 aperture, der lukker 81 procent mere lys ind og der er forbedret ansigtgenkendelse, burst selfi-mode.

- Alt om iPad Mini 3 - den nye lille

iPad Air 2

iPad Air 2

Forbedret netværk

På netværkssiden tilbyder iPad Air nu også opgraderet med Wi-Fi 80211ac med MIMO. Hvis ens router understøtter det, så kan iPad Air 2 overføre data 2.8 gange hurtigere.

4G LTE udgaven af iPad Air 2 har får også hurtigere LTE og understøtter hastigheder på op til 150 Mbit/s og hele 20 forskellige LTE frekvensbånd er understøttet. Som iPhone 6 understøtter iPad Air 2 nu også carrier Aggregation.

iPad Air 2 kommer på markedet i USA i næste uge. Farverne bliver sølv, space grey og gold. De amerikanske priser for Wi-Fi versionen er: 16 GB ($499), 64 GB ($599) og 128 GB ($699). Læg $130 til prisen for at få priserne på udgaverne med LTE.

- Danske priser på iPad Air 2

SE OGSÅ: Se udvalget af iPad Air hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Den første iPad fra 2010 havde en processor på 1 GHz. Skærmopløsningen var 1024 x 768 pixels.

OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram