Ugens Highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Salgsstarten på iPhone 6 og iPhone 6 Plus er skudt i gang på de første markeder – og i Danmark er forsalget i gang. Ugen har dog også budt på tests af flere spændende produkter.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Apple har sendt iPhone 6 og iPhone 6 Plus ud i butikkerne på de første udvalgte markeder, hvilket endnu engang gav kø foran Apple-forhandlere rundt i verden.

I Danmark har vi måtte “nøjes” med kun at kunne forudbestille enhederne. Dette gav dog også travlhed på serverne hos de danske teleselskaber, hvor flere hjemmesider måtte bukke under.

 – Alt om de nye iPhone 6-modeller

Teleselskaberne 3 og Telia, kunne også oplyse, at den mest populære iPhone 6-model efter nattens og morgenens salg fredag var iPhone 6 med 64 GB i farvevarianten Space Grey. Dette kan dog nå at ændre sig mange gange. Men det bliver spændende at se om iPhone 6 er den telefon, som kan vriste  førstepladsen fra iPhone 5S, når det kommer til salgstallene på det danske marked. Her har iPhone 5S længe været dominerende hos de fire store teleselskaber.

Apple frigav også den længe ventede softwareopdatering til iOS 8, som man dog skal overveje kraftigt om man skal installere, hvis man har en iPhone 4S. Og generelt kan det være en fordel at opdatere opdateringen via iTunes, særligt hvis man har enheder med 16 GB hukommelse, da det kræver utrolig meget plads på ens iOS-enhed hvis det gøres via Over The Air.

Selvom den forgangne uge har været meget i Apples tegn, så er der også sket andet. MereMobil.dk har blandt andet bragt testen af de to nye Sony Xperia Z3-produkter. Og det er bestemt nogle af efterårets mere interessante enheder. Har du ikke læst testen kan det gøres på disse links: Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Compact.

Huaweis nye phablet Ascend Mate 7 har også været under John G.’s kyndige hænder og været gennem testfasen. Du kan læse den fyldestgørende test af Ascend Mate 7 her.

Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension er klar med ny kampagne, der skal få bilister til at have fokus på trafikken. Du kan læse mere om kampagnen her.

HTC er desuden startet salget af deres HTC Desire 510 – ligesom også Lumia 530 har haft dansk salgsstart i den forgangne uge.

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 38 2014

01. Her er Telias iPhone 6 Plus priser

02. TEST: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen

03. iPhone 6: Det siger anmelderne

04. Hold iOS 8 væk fra iPhone 4S

05. Det bliver prisen på iPhone 6 og iPhone 6 Plus

06. TEST: Sony Xperia Z3 Compact – topmodel i “mini-format”

07. Duel: iPhone 6 mod Samsung Galaxy Alpha

08. De billigste iPhone 6 priser

09. iOS 8 fylder for meget til din iPhone eller iPad

10. TEST: Huawei Ascend Mate 7 

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev – du kan også følge os på Facebook.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer