HTC Desire 510 i butikkerne nu – se prisen

Tilbage i slutningen af august offentliggjorde HTC den nye Desire 510, som er i en prisklasse hvor de fleste kan være med. Telefonen er nu landet i handlen.

HTC Desire 510 (Foto: HTC)

HTC Desire 510 (Foto: HTC)

Den nye 4G-smartphone Desire 510 fra HTC, der er det nyeste medlem i Desire-familien, er nu landet i de danske butikker.

 - HTC Desire 510 – prisbillig 4G-smartphone

Tidligere har meldingen været fra HTC Nordic, at telefonen ville lande i handlen herhjemme i løbet af tredje kvartal. Men nu oplyser producenten på deres Facebook-side, at Desire 510 er at finde på hylderne hos blandt andet HTC Concept Store.

Du kan købe HTC Desire 510 for 1.489 kroner uden abonnement.

Mere til historien

HTC præsenterede Desire 820 under årets IFA-messe, men denne er ikke planlagt til at skulle i handlen på det danske marked.

Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram