HTC Desire 510 i butikkerne nu – se prisen

Tilbage i slutningen af august offentliggjorde HTC den nye Desire 510, som er i en prisklasse hvor de fleste kan være med. Telefonen er nu landet i handlen.

HTC Desire 510 (Foto: HTC)

HTC Desire 510 (Foto: HTC)

Den nye 4G-smartphone Desire 510 fra HTC, der er det nyeste medlem i Desire-familien, er nu landet i de danske butikker.

 – HTC Desire 510 – prisbillig 4G-smartphone

Tidligere har meldingen været fra HTC Nordic, at telefonen ville lande i handlen herhjemme i løbet af tredje kvartal. Men nu oplyser producenten på deres Facebook-side, at Desire 510 er at finde på hylderne hos blandt andet HTC Concept Store.

Du kan købe HTC Desire 510 for 1.489 kroner uden abonnement.

Mere til historien

HTC præsenterede Desire 820 under årets IFA-messe, men denne er ikke planlagt til at skulle i handlen på det danske marked.

Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram