Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Salget af iPhones stiger fortsat, Microsoft klar med prisbevidst Lumia-model og både TDC og MobilePay var ramt af nedbrud. Få ugens overblik her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Den sidste uges tid har trods ferietid været ganske begivenhedsrig. Ugen startede blandt andet med omkring en kvart million danske TDC-kunder, som befandt sig i udlandet ikke kunne bruge deres smartphone, og så blev den populære danske mobilbetalings-applikation MobilePay ramt af et nedbrud.

Ugen har vanen tro også budt på en række rygter i mobilbranchen. Du kan blandt andet læse om Galaxy Alpha, den måske kommende topmodel fra Samsung.

Galaxy Alpha – ny Samsung topmodel?

I dag når Tour de France feltet til Paris, men har du ikke lyst til at bruge dagen inde foran flimmerkassen, så er her sidste chance for at følge touren på mobilen.

Tidligere på sommeren kunne Apple melde ud, at der var problemer med nogle af deres opladere. Har du endnu ikke fået ombyttet din oplader, der tilhører ombytnings-programmet, så er der rig mulighed for det nu. Humac oplyser til MereMobil.dk, at de nu har massere af ladere på lager, hvilket betyder der ikke længere er ventetid på at få dem ombyttet.

Ugen har også budt på en lang række kvartalsregnskaber og Microsoft, Facebook, Apple og LG har alle offentliggjort deres. LG kunne vise, at de har haft et rekordsalg i smartphones det seneste kvartal, det er deres bedste nogensinde.

Du kan læse ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 30 2014

01. Analyse: Xiaomi trækker fra iPhone og Android i Kina

02. Apple iPhone 6 til salg i september

03. Kæmpe forventninger til iPhone 6

04. Fup-SMS’er – sådan beskytter du dig

05. Alle elsker iPhone, igen

06. Her er efterårets nye smartphones

07. Lumigon T2 HD sælges nu i Telenor-butikker

08. Mobiler på afbetaling – det har du ret til

09. Lumia 530 – se pris og tilgængelighed

10. iPhone-salget stiger – iPad presset

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer