Tour de France – følg touren på mobilen

1

TIP: Tour de France kan ikke kun følges foran skærmen i stuen. Vi har samlet tre apps, så du kan følge touren på mobilen.

Tour de France
Tour de France TV 2 applikation.

Hvert år guider Dennis Ritter, Rolf Sørensen og Jørgen Leth os igennem sommerens strabadser på de franske landeveje. Det er dog ikke alle, der har tid til at sidde klistret til fjernsynet hver eftermiddag, enten er det sommervarmen, arbejdet eller noget helt tredje der trækker os ud af sofaen.

Heldigvis betyder det dog ikke, at du behøver at gå glip af hverken Alperne eller den legendariske sidste etape, hvor rytterne triller ind på Champs-Elysees.

Der en række alternativer til fjernsynsskærmen, som du endda kan tage med dig på farten. Vi bringer dig her vores tre bedste gratis bud på en tro følgesvend gennem tourens 21 etaper.

Tip: Fede apps til ferien

1. TV 2 Tour 2014

TV 2 er hver sommer den vigtigste TV-kanal for alle danske cykelfans, for det er nemlig her, at Tour de France bliver transmitteret.

Med TV 2’s Tour de France applikation, kan du få et overblik over samtlige af tourens etaper, løbsstillingen og live dækning af dagens etape. App’ens vigtigste funktion er livedækningen, der består af en grafisk oversigt, hvor man kan se hvor langt rytterne er nået på etapen, hvem der er i udbrud og hvor langt hovedfeltet er efter.

Tour de France DR Radio
Tour de France i radioen på P3.

Derudover er der også adgang til en live blog, hvor etapen kan følges i tekst.

Hent til iOS og Android

2. DR Radio

DR P3’s radiodækning af Tour de France er en af danskernes mest foretrukne måder at holde sig opdateret på udviklingen i Frankrig.

P3 sender på både FM og via nettet.

DR Radio hedder applikationen, som giver dig P3’s dækning af touren med på farten.

DR P3 har sendt journalist Henrik Fallesen til Frankrig, hvor han hver dag rapporterer hjem til de to værter på programmet “Touren på P3”.

P3’s dækning byder også på quiz, opdatering fra rytternes Twitter-profiler og musik.

Hent til iOS og Android

3. Tour de France Live – 2014

Tour de France
Tour de France – 2014 app på Android.

Tour de France Live – 2014, er en simpel applikation, der sørger for at du har styr på det vigtigste, der er værd at vide om Touren.

Blandt andet byder applikationen på en etapekalender, en oversigt over de deltagende ryttere og et overblik over den samlede stilling i Tour de France.

Tour de France Live – 2014 fås kun til Android, men lignende applikationer kan downloades til både Windows Phone og iOS.

Hent til Android.

Mere til historien

Tour de France kan også modbetaling ses live på TV 2 Play. Derudover skal enhver cykelfan naturligvis have den officielle tour-app installeret.

Du er også meget velkommen til at skrive om dine følg touren app-tips i kommentarfeltet herunder.

Læs også:
Fem rejse-apps til Android og iOS

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer