Fem rejse apps til Android og iPhone

TIP: Skal du på ferie så er her fem rejse apps til din iPhone eller Android smartphone.

Ferie navigation

Find vej med telefonen.

Ferietiden giver god mulighed for at udnytte de mange funktioner ens smartphone gemmer på.

Herunder har vi samlet fem små app-tips der særligt er målrettet alle de mange iPhone og Android-telefoner der befinder sig ude i ferielandet. Der er lidt til at finde vej, få inspiration og oversætte menukortet, hvis rejsen går udlands.

Vi har også fundet en række små videoer, så du har en fornemmelse af, hvordan applikationerne virker. Du er også velkommen til at dele dine rejse apps tips i kommentarfeltet under artiklen.

Det er værd at bemærke applikationernes databehov. Sørg for at være opmærksom på hvad datakommunikation koster i det område du befinder dig. Hvis muligt, så anvendt et gratis trådløst netværk hvis det forefindes.

1. Google Now – den personlige butler

Med Google Now får du en personlig rejsekammerat. Systemet er interaktivt og lærer af dine søgninger, position og adfærd. Efterfølgende giver den oplysninger om hvornår det næste tog kører tæt ved hvor du er, vejrudsigter for området og inspiration til seværdigheder.

Android: Download Google Now
iPhone: Download Google Now

2. Find vej med telefonen

Google Maps hjælpe dig med at finde vej til bestemmelsesstedet, ikke kun i bil, men også til fods eller på cykel. Google Maps fungerer bedst med dataforbindelsen aktiv, men du kan downloade et kort udsnit ned på telefonen. Desværre kan dette ikke bruges til navigation.

Android: Download Google Maps
iPhone: Download Google Maps

3. Find unikke steder på rejsen

Field Trip er en rejseguide som kører i baggrunden på telefonen. Når du kommer i nærheden af noget spændende, giver mobilen besked med oplysninger om stedet. Field Trip hjælper med både kultur, shopping og historien bag.

https://www.youtube.com/watch?v=Mkx3TAAe4SA

Android: Download Field Trip
iPhone: Download Field Trip

4. Oversæt menukortet

Med Google Translate kan du oversætte til flere sprog, og få resultatet læst op. Det giver dig mulighed for at kommunikere med taxichaufføren. Du kan også tage et billede af teksten på menukortet, og få det oversat.

Android: Download Google Translate
iPhone: Download Google Translate

5. Se om restauranten værd at spise på?

Trip Advisor samler brugervurderinger af spisesteder, seværdigheder og hoteller. Ud fra din position kan app’en komme med forslag til, hvor det er værd at gå hen. Du kan læse hvordan andre har vurderet byens attraktioner.

Android: Download Trip Advisor
iPhone: Download Trip Advisor

Mere til historien

Bruger du Windows Phone skal du være opmærksom på, at kun Trip Advisor er at finde til denne platform, desværre. Det kan hentes på dette link.

Festivalklar? Sådan vælger du den rigtige powerbank

GUIDE: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Sirenen – dette skal du vide om beredskabsmeddelelser på mobilen

BAGGRUND: S!renen er systemet til beredskabsmeddelelser i Danmark. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Tech-gaver til konfirmanden? Få idéer her

KØBSGUIDE: Står du og skal til konfirmation? Og hvad skal konfirmanden så have? Vi kommer her med tips til tech-gaver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram