Facebooks regnskab overrasker positivt

0

Tallene i Facebooks regnskab for andet kvartal overrasker analytikerne positivt – hvilket særligt skyldes reklameindtægterne på de mobile platforme.

Facebook logo
Facebook (Foto: MereMobil.dk)

Det populære sociale netværk Facebook har overrasket analytikerne positivt med regnskabet for årets andet kvartal 2014.

Facebook rapporterede et justeret resultat per aktie på 0,42 dollar, hvor analytikerne havde forventet et overskud på 0,32 dollar pr. aktie, ifølge en undersøgelse der er foretaget af Bloomberg News. Det skriver Business.dk.

Det reelle overskud blev på 791 millioner dollar.

Også omsætningen blev bedre end analytikernes skøn lød på. Omsætningen var på 2,9 milliarder dollars, hvor analytikerne havde skudt på på 2,8 milliarder dollars.

Advarsel: Feriebilleder på Facebook inviterer tyve indenfor

Det er særligt en forøgelse i reklameindtægterne, der er skyld i det store overskud. Overskuddet er på 2,7 milliarder dollar, hvilket er en stigning på 67 procent i forhold til samme kvartal sidste år.

Det er særligt mobilannoncerne på de mobile platforme, som er vækstet. Mobilannoncer står nu for 62 procent af de samlede reklameindtægter, hvilket er en stigning fra 42 procent i samme kvartal sidste år.

Flere og flere bruger Facebook på mobilen

Antallet af månedlige aktive brugere er også stedet – faktisk med hele 14 procent. Hvilket betyder der nu er 1,3 milliarder brugere på årsbasis, samt 1,1 milliarder brugere der er aktive på mobilen, som er en stigning på 31 procent fra sidste år.

Aktien steg 2,9 procent i den ordinære handel inden regnskabet blev fremlagt og den steg 5,5 procent i handlen i eftermarkedet.

Mere til historien

Facebook har netop lanceret en ny funktion, hvor du kan gemme historier og lignende til senere læsning. Læs mere om Save on Facebook her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer