MobilePay er blevet ramt af nedbrud

Den populære mobilbetalingsapplikation MobilePay er i dag mandag ramt af et nedbrud, det oplyser Danske Bank.

MobilePay på Starbucks

Disse to produkter fra Starbucks har John G betalt med MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

MobilePay, der er en app udviklet af Danske Bank, til overførsel af penge mellem privatpersoner, ved blot at indtaste modtagerens telefonnummer, er mandag blevet ramt af et nedbrud. Det meddeler Danske Bank på deres Facebookside.

- Mobilbetaling halter i Danmark

- "Som de fleste af jer har opdaget, har vi desværre nogle tekniske udfordringer med MobilePay, der rammer mange af vores brugere. Vi arbejder hårdt på at finde fejlen, så I alle kan komme ud og købe en kold is i sommervarmen," melder Danske Bank på Facebook.

Det betyder, at det på nuværende tidspunkt er umuligt at benytte MobilePay og det vides endnu ikke hvornår at man igen kan overføre penge via applikationen, men vi anbefaler at holde øje med Danske Banks Facebookside, som du finder her.

Det er ikke alle der er ramt af de tekniske problemer.

-"Nogle kan godt logge på, mens andre ikke kan. Problemet er blandt andet, at nye brugere ikke kan logge på, og at del eksisterende brugere heller ikke kan komme ind og gennemføre en betaling," siger Kenni Leth, som er pressechef i Danske Bank, til epn.dk.

MobilePay har på kort tid opnået stor popularitet i Danmark og i februar måned i år, blev det også muligt at benytte MobilePay i udvalgte butikker.

 - MobilePay åbner nu for mobilbetaling i butikker

Det er endnu uvist, hvornår Danske Bank har løst de tekniske problemer. Men de arbejder på sagen.

Mere til historien

MobilePay kan downloades og installeres på Windows Phone, iOS enheder og Android og bliver i dag benyttet af mere end 1.500.000 danskere, til overførsel af penge mellem privat personer.

Læs også:

- Mobilbetaling - måske dansk Kickstart

Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram