MobilePay åbner nu for mobilbetaling i butikker

5

MobilePay er nu klar i en business-version, som muliggør betaling med smartphones i butikker og hos andre erhvervsdrivende.

MobilePay, Danske Bank
MobilePay Business er så småt på vej ud (Foto: John G. Pedersen)

Mere end en million danskere har downloadet applikationen Mobilepay fra Danske Bank, som gør det muligt at overføre penge til andre, via et telefonnummer.

 – En million danskere har nu MobilePay

Nu vil det også være muligt, at betale for sine varer i forskellige butikker, da Danske Bank netop har frigivet applikationen MobilePay Business, som henvender sig til virksomheder. Med MobilePay Business kan virksomheder tage imod betalinger fra privatpersoner, som bruger MobilePay.

 – MobilePay tager endnu et skridt mod mobilbetaling

I applikationen kan uploades et firmalogo, så kunderne let kan identificere virksomheden, anmode kunder om at betale samt registrere butikkens placering, så denne kan findes af kunder som er i nærheden, via MobilePay applikationen.

Betalingsmiddel virksomheden

Betal med MobilePay
Betal med MobilePay

Virksomheden kan i applikationen få overblik over de beløb, som kunderne har betalt via MobilePay. Disse kan eksporteres til et regneark.

For at bruge MobilePay Business skal en virksomhed have et dansk CVR-nummer, samt en bankforbindelse. MobilePay Business fungerer kun til betaling ved fysisk handel, internetbutikker eller butikker med fjernsalg kan ikke få løsningen.

– Mobilbetaling kan øge mængden af impulskøb

Foruden applikationen, så er MobilePay Business en betalingsløsning, hvor der findes et onlinemodul til administration.

For kunder bliver det ikke anderledes at overføre til en butik/virksomhed i forhold til, hvad de er vant til fra almindelige overførsler med applikationen.

MobilePay Business kan hentes gratis i Apples App Store og Google Play Store. Applikationen er endnu ikke udviklet til Windows Phone.

Du kan læse mere om MobilePay Business her.

Betal med MobilePay
Betal med MobilePay (Foto: Danske Bank)

Hør iøvrigt vores podcast om Mobilbetaling her.

Mere til historien

Virksomheden skal modsat de almindelige brugere have en bankkonto tilknyttet Danske Bank for, at benytte MobilePay Business. Dog behøver hele virksomhedens bankengagement ikke være i Danske Bank.

Butikker kan gratis frem til 1. oktober 2014 oprette MobilePay Business. Efter den 1. oktober vil det koste 1.000 kroner i etableringsgebyr, derefter 1 procent af transaktionsbeløbet pr. transaktion (dog max 5,00 kroner) og har man ikke andre bankforretninger i Danske Bank, så vil virksomheden også få et årligt administrationsgebyr på 100 kroner.

Læs også:

 – Udvalgte butikker får adgang til MobilePay Business

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer