Ikke længere mangel på iPhone opladere

Der er ikke længere mangel på iPhone opladere i Danmark. Nu ombyttes farlige ladere med det samme.

Oplader ombytning Humac

Kø til ombytning af opladere i Humac (Foto: Humac)

Da Apple i midten af juni tilbagekaldte iPhone opladere, som følge af en mistanke om, at nogle udgaver kunne overophede, og dermed udgøre en sikkerhedsrisiko, gav stort postyr hos mange iPhone-ejere.

Nogle gik i lettere panik og der blev skabt lange køer hos blandt andet Apple-forhandleren Humac, der meddelte, at der akut manglede op mod 10.000 ombytningsopladere. Derfor blev mange kunder sendt hjem og måtte vente en lille uge, før en ny oplader kunne afhentes.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Det potentielt farlige oplader har modelnummeret A1300, og nu lader det til, at der er kommet styr på problemet.

Sådan tjekker du din iPhone oplader

Opladere nok – hent fra gaden

Ventetiden på en ny iPhone-oplader er ovre, i hvert fald hos Humac, der i alle butikker nu har de nye ladere liggende på hylden.

– ”Vi har fået store leveringer af nye ladere og kan derfor tilbyde at ombytte i vore butikker. Laderne kan ombyttes hos os, uanset hvor den er købt,” siger landechef i Humac, Michael Bech, til MereMobil.dk.

Indtil nu har Humac-kæden ombyttet 25.000 ladere og det forventes, at der kan være over 200.000 ladere i skuffer og skabe rundt omkring i landet, der potentielt skal ombyttes.

Hjælp til ombytning af defekt iPhone-lader

Mere til historien

Den store opmærksomhed omkring opladeren til iPhone skyldes blandt andet antallet af solgte telefoner. I Danmark har iPhone været den bedst sælgende smartphone gennem minimum det seneste år og salget stiger fortsat.

Læs også:
Top 10: Disse smartphones oplader hurtigst


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.