Ikke længere mangel på iPhone opladere

Der er ikke længere mangel på iPhone opladere i Danmark. Nu ombyttes farlige ladere med det samme.

Oplader ombytning Humac

Kø til ombytning af opladere i Humac (Foto: Humac)

Da Apple i midten af juni tilbagekaldte iPhone opladere, som følge af en mistanke om, at nogle udgaver kunne overophede, og dermed udgøre en sikkerhedsrisiko, gav stort postyr hos mange iPhone-ejere.

Nogle gik i lettere panik og der blev skabt lange køer hos blandt andet Apple-forhandleren Humac, der meddelte, at der akut manglede op mod 10.000 ombytningsopladere. Derfor blev mange kunder sendt hjem og måtte vente en lille uge, før en ny oplader kunne afhentes.

Det potentielt farlige oplader har modelnummeret A1300, og nu lader det til, at der er kommet styr på problemet.

- Sådan tjekker du din iPhone oplader

Opladere nok – hent fra gaden

Ventetiden på en ny iPhone-oplader er ovre, i hvert fald hos Humac, der i alle butikker nu har de nye ladere liggende på hylden.

- ”Vi har fået store leveringer af nye ladere og kan derfor tilbyde at ombytte i vore butikker. Laderne kan ombyttes hos os, uanset hvor den er købt,” siger landechef i Humac, Michael Bech, til MereMobil.dk.

Indtil nu har Humac-kæden ombyttet 25.000 ladere og det forventes, at der kan være over 200.000 ladere i skuffer og skabe rundt omkring i landet, der potentielt skal ombyttes.

- Hjælp til ombytning af defekt iPhone-lader

Mere til historien

Den store opmærksomhed omkring opladeren til iPhone skyldes blandt andet antallet af solgte telefoner. I Danmark har iPhone været den bedst sælgende smartphone gennem minimum det seneste år og salget stiger fortsat.

Læs også:
- Top 10: Disse smartphones oplader hurtigst

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram