Top 10: Disse smartphones oplader hurtigst

3

En engelsk hjemmeside har målt den tid, det tager at oplade nogle af de vigtigste telefon-modeller.

Nokia AC-300 oplader
Nokia AC-300 oplader til Nokia Lumia 2520.

Det ikke kun batteritiden, som spiller en rolle på nye mobiltelefoner. Da de moderne smartphones skal lades ofte, så er det også en vigtig faktor, hvor lang tid de er om at fylde batteriet. Derfor har PhoneArena.com undersøgt, hvor lang tid nogle forskellige telefon-modeller er om at lade op.

Listen domineres af en telefon, nemlig den kinesiske topmodel Oppo Find7a, som har et batteri på 2.800 mAh. Det tager 82 minutter at lade dette fra helt tomt og til fyldt, hvilket skyldes en utrolig kraftig lader på hele 4,5 ampere.

På anden- og tredjepladsen findes telefonerne Oppo Find 7 med QHD-skærm og LG G Pro 2. Ingen af de tre øverste telefoner er dog at finde i de danske butikker.

De fleste ladere i Danmark er oftest mellem 1 og 2 ampere.

LG G3 lander på en fjerdeplads i testen. Dens batteri er to timer om at blive ladet op fra fladt til fuldt.

Topmodellen fra Samsung, Galaxy S5, kommer ind på sjettepladsen, med en ladetid på lidt over to timer. Og Huawei Ascend P7 indtager tiendepladsen og er lige i underkanten af tre timer om at lade batteriet op.

Det er pudsigt at se, at mange af de mest solgte telefoner ikke er på listen. Telefoner som HTC One (M8), Sony Xperia Z2 og Apples iPhone 5S er slet ikke kommet ind på top 10 listen.

Top 10: Disse mobiler lader hurtigst

1. Oppo Find 7a

2. Oppo Find 7

3. LG G Pro 2

4. LG G3

5. Samsung Galaxy K Zoom

6. Samsung Galaxy S5

7. Motorola Moto E

8. Samsung Galaxy Note 3 Neo

9. HTC Desire 700

10. Huawei Ascend P7

Mere til historien

Det er oftest bedst at benytte de medfølgende ladere eller i hvert fald original ladere, som kommer fra producenten. Det kan være teknik i telefonerne og laderne, som udløser hurtig ladning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer