Galaxy Alpha – ny Samsung topmodel?

16

Rygterne svirrer om, at Samsung er på vej med en ny topmodel, der angiveligt sendes på markedet omkring iPhone 6 lanceringen. Se billederne af den her.

Samsung Galaxy Alpha (Kilde: SamMobile.com)
Samsung Galaxy Alpha (Kilde: SamMobile.com)

Der har efterhånden været mange rygter om en ny topmodel fra Samsung, men nu får de atter nyt liv. I sidste uge var SamMobile.com ude med lækkede specifikationer på den måske kommende topmodel fra Samsung og nu er de klar med lækkede billeder, som viser et finish og et anderledes materialevalg. Det skriver SamMobile.com.

SamMobile.com bringer lækkede billeder af det, der ventes at blive en ny topmodel fra Samsung – og den skulle eftersigende være udformet i aluminium. Navnet kommer også til at adskille sig fra de nuværende topmodeller. Den skulle angiveligt gå under navnet Samsung Galaxy Alpha.

TEST: Samsung Galaxy S5 – den bedste Galaxy

Derudover er designet meget lig Galaxy S-produkterne.

Og modsat Galaxy S5, som skulle være større end forgængeren, så skulle Galaxy Alpha altså ”kun” komme med en 4,7 tommer HD-skærm og en opløsning på 720p. Er dette sandt, så er det måske for at forsøge at få Apple-fans til at skifte til Samsung, da iPhone 6 også rygtes i en version med en skærm på 4,7 tommer.

WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – se den lille sejr

Derudover skulle Galaxy Alpha komme med en octa-core CPU, som det kendes fra Galaxy Note 3, LTE Advanced support, pulsmåler og fingeraftrykslæser. Hukommelsen ventes at blive på 32 GB – dog uden mulighed for at udvide via microSD-kort.

Det er uvist om også Galaxy Alpha vil være vandtæt.

Vandtest af Samsung Galaxy S5

Kilderne til SamMobile.com mener at vide, at lanceringen og salgsstarten af Galaxy Alpha skulle ligge tæt på iPhone 6.

Mere til historien

Samsung ventes at offentliggøre Galaxy Note 4 til årets IFA-messe i Berlin i september måned, det er uvist om der også her kunne gemme sig en lancering af Galaxy Alpha eller det vil ske ved et særskilt arrangement.

Læs også:
Analyse: Galaxy S5 sælger dårligere end Galaxy S4
Samsung Galaxy S5 Prime – superudgave af topmodel

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer