Vandtest af Samsung Galaxy S5

0

Den nye topmodel fra Samsung er IP-certificeret og mærket vand- og støvtæt. Se den blive udsat for en større vandtest.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Samsungs nye topmodel, som lander i handlen herhjemme sidst i denne uge, er IP-certificeret og både vand- og støvtæt.

TEST: Samsung Galaxy S5 – den bedste Galaxy

Galaxy S5 har certificeringen IP67, hvilket betyder den tåler det, der hedder ”Kortvarig neddykning i vand”. Med ”kortvarig” menes 15 til 100 centimeter vand i indtil 30 minutter. Til sammenligning tåler Sony Xperia Z2 ”varig neddykning” og har altså en bedre certificering, på dette punkt.

Xperia Z2 tåler mere end end Galaxy S5

Men TechSmartt har testet Galaxy S5 lidt “hårdere” end bare ved en tur uden for i regnvejret. Galaxy S5 har været med en tur i swimmingpoolen og vaskemaskinen.

Vi advarer dog mod, at man prøver dette hjemme, da Samsung har ikke nogen vejledning i salgspakken omkring støv- og vand bestandigheden, heller ikke hvilken type væske telefonen må udsættes for. Så vi ved ikke om der er tale om salt, fersk eller klorvand.

Så undlad at eksperimentere med vand. Se det i stedet som, at Galaxy S5 ikke bliver syg, blot fordi den benyttes i regnvejr eller under andre fugtige forhold.

Mere til historien

Sony advarer i deres materiale for, at deres telefoner ikke skal udsættes for klor- og saltvand. MereMobil.dk havde Sony Xperia Z1 Compact på bunden af et akvarie i testen, hvilket vi også fraråder, man gør hjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer