Sony Xperia Z1 Compact – se testen

Web-TV: Xperia Z1 Compact er en forårets bedste smartphones. I dette indslag går vi tæt på Sonys 4.3-tommer iPhone-konkurrent.

Hvis du vil have en moderne smartphone med høj ydelse, uden at den både fylder og vejer meget, så skal du stifte bekendtskab med Sony Xperia Z1 Compact.

Denne Android-telefon har 4.3-tommer skærm. Altså lidt mere end iPhones 4.0 tommer og betydeligt mindre, end skærmene på de mange storskærms-telefoner, der for tiden vælter ud på markedet.

Sony siger selv, at Z1 Compact skal fiske kunder fra iPhone-lejren – dem der er trætte af iPhone og som gerne vil lidt mere, end Apples platform tilbyder.

- Stor test af Sony Xperia Z1 Compact

Efter min overbevisning kan Sony være stolte af deres seneste smartphone, og det er bestemt et værdigt produkt at tilbyde mobilbrugere, der ønsker at prøve Android-systemet af. Samtidigt er det også en god telefon for dem, der holder af Android, men som synes, telefonerne efterhånden er blevet alt for store.

I web-TV indslaget om Z1 Compact går vi helt tæt på mobilen, som du kan se ved siden af Xperia Z1 og iPhone 5S, så det er lettere at vurdere størrelsen.

Telefonen er vandtæt, så vi har filmet på bunden af et akvarium.

- Sony Xperia T2 – ny topmodel på vej

Mere til historien

Sony Xperia Z1 Compact har med undtagelse af skærm og batteri, samme specifikationer som fem-tommer modellen Xperia Z1, der kom på markedet i efteråret 2013.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Sony Xperia 5 V – 16 GB RAM?

RYGTE: Sony er måske på vej med en ny telefon. Xperia 5 V angiveligt 16 GB RAM.

(mere…)
Nyt VR-headset fra PlayStation er i butikkerne

Det nye VR-headset til PlayStation 5 er klar på hylderne i de danske butikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram