Sony Xperia Z1 Compact – se testen

4

Web-TV: Xperia Z1 Compact er en forårets bedste smartphones. I dette indslag går vi tæt på Sonys 4.3-tommer iPhone-konkurrent.

Hvis du vil have en moderne smartphone med høj ydelse, uden at den både fylder og vejer meget, så skal du stifte bekendtskab med Sony Xperia Z1 Compact.

Denne Android-telefon har 4.3-tommer skærm. Altså lidt mere end iPhones 4.0 tommer og betydeligt mindre, end skærmene på de mange storskærms-telefoner, der for tiden vælter ud på markedet.

Sony siger selv, at Z1 Compact skal fiske kunder fra iPhone-lejren – dem der er trætte af iPhone og som gerne vil lidt mere, end Apples platform tilbyder.

Stor test af Sony Xperia Z1 Compact

Efter min overbevisning kan Sony være stolte af deres seneste smartphone, og det er bestemt et værdigt produkt at tilbyde mobilbrugere, der ønsker at prøve Android-systemet af. Samtidigt er det også en god telefon for dem, der holder af Android, men som synes, telefonerne efterhånden er blevet alt for store.

I web-TV indslaget om Z1 Compact går vi helt tæt på mobilen, som du kan se ved siden af Xperia Z1 og iPhone 5S, så det er lettere at vurdere størrelsen.

Telefonen er vandtæt, så vi har filmet på bunden af et akvarium.

Sony Xperia T2 – ny topmodel på vej

Mere til historien

Sony Xperia Z1 Compact har med undtagelse af skærm og batteri, samme specifikationer som fem-tommer modellen Xperia Z1, der kom på markedet i efteråret 2013.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer