Samsung Galaxy Note 4 til september

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Samsung Galaxy Note 4 vil blive præsenteret til IFA-messen og komme til salg kort efter.

Samsung Galaxy Note 4 til salg den 25. september (Kilde: GSMArena.com)

Samsung Galaxy Note 4 til salg den 25. september (Kilde: GSMArena.com)

Det forlyder, at Samsung sender efterfølgeren til deres populære phablet, Note 3, i produktion i juni-juli måned, så den er klar til global lancering kort efter den bliver præsenteret til årets IFA-messe, der er i begyndelsen af september.

- TEST: Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Ganske som forgængeren, Note 3, så vil Note 4 have salgsstart den 25. september på verdensplan. Det skriver GSMArena.com.

- Phablets er blevet en succes i 2013

Note 4 ventes at komme med en 5,7 tommer Super AMOLED skærm med QHD opløsning, ligesom den nye topmodel G3 fra LG også har. Her er skærmen dog ”kun” 5,5 tommer.¨

- LG G3 – fantastisk flot skærm, genial telefon

Derudover vil Note 4 formentlig have 3 GB RAM, 16 megapixels kamera, frontkamera, 32 GB intern hukommelse og komme med Android 4.4.3 og den seneste TouchWiz-version.

Mere til historien

Note 4 ventes at komme i to forskellige versioner, hvoraf den ene har en Snapdragon 805 processor, mens den anden har en Exynos 5433 processor.

Læs også:
- Store skærme sælger – salget af phablets er eksploderet
- Phablets – ja tak!

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram