Apple udsender iOS 9.3.2-opdatering

En ny softwareopdatering er klar til iOS-enheder og den løser det bluetooth-problem, som der har været på iPhone SE, samt har andre fejlrettelser. Se mere her.

Apple har udsendt iOS 9.3.2 opdatering til iOS-enheder (Foto: Apple)

Apple har udsendt iOS 9.3.2 opdatering til iOS-enheder (Foto: Apple)

Apple har netop udsendt iOS 9.3.2 opdateringen, som er en mindre opdatering til iOS 9 og opdateringen bringer en håndfuld mindre fejlrettelser med sig. Den største fejlrettelse er dog til iPhone SE, hvor nogle har oplevet problemer med lydkvalitet osv. ved Bluetooth-parring af headsets.

 – 80 procent af alle iOS-enheder har iOS 9

De fremtidige iOS 9-opdateringer forventes også, at være i den mindre liga, da Apple umiddelbart til Worldwide Developer Conference i næste måned vil tease lidt for den næste store iOS-version, som ventes at få navnet iOS 10.

iOS 9.3.2-opdateringen er tilgængelig til alle enheder, som understøtter iOS 9, hvilket inkluderer iPhone 4S og nyere, iPad 2 og nyere, samt alle iPad Mini og iPad Pro modeller. Desuden også femte og sjette generation af iPod Touch.

 – Alle nyhederne: Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

Du kan søge efter opdateringen manuelt på din iOS-enhed eller vente til du får en besked om, at opdateringen er blevet tilgængelig.

Artiklen er opdateret med nedenstående information

Apple har netop meddelt, at opdateringen iOS 9.3.2 er trukket tilbage til iPad Pro med 9.7 tommer, da der var problemer med opdateringen og iPad Pro 9.7 tommer, hvilket resulterede i en fejl. Det skriver Macrumors.com.

Mere til historien

Apple har også udsendt nye softwareopdateringer til Apple TV (tvOS 9.2.1) og Apple Watch (WatchOS 2.2.1).

Apple udsender iOS 9.3.5 – vigtig sikkerhedsopdatering

KORT NYT: Apple har netop udsendt endnu en iOS-opdatering, som denne gang er en sikkerhedsopdatering og Apple anbefaler den til alle brugere.

(mere…)
Apple frigiver iOS 9.3.4 – en sikkerhedsopdatering

KORT NYT: Har du en iPad, iPhone eller iPod Touch, så er der nu en ny opdatering klar. Apple har netop frigivet iOS 9.3.4, der er en sikkerhedsopdatering.

(mere…)
Apple udsender iOS 9.3.3 opdatering

KORT NYT: Apple har udsendt en mindre opdatering, som byder på fejlrettelser og forbedringer. Du kan downloade iOS 9.3.3 nu.

(mere…)
Apple klar med iOS 9.3.3 beta 2 til udviklere

KORT NYT: Apple har netop frigivet beta 2 af iOS 9.3.3 til udviklere, hvilket sker to uger efter første betaversion.

(mere…)
Apple frigiver opdateret iOS 9.3.2 til iPad Pro

Apple har netop frigivet en opdateret version af iOS 9.3.2 til iPad Pro 9.7 tommer, som erstatter den version der blev trukket tilbage.

(mere…)
Apple har udsendt ny betaversion af iOS 9.3.2

Apple har udsendt nye betaversioner af deres styresystemer til alle platforme. Deriblandt iOS 9.3.2 og der er sket små ændringer blandt andet til Night Shift-tilstand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram