Apple frigiver opdateret iOS 9.3.2 til iPad Pro

0

Apple har netop frigivet en opdateret version af iOS 9.3.2 til iPad Pro 9.7 tommer, som erstatter den version der blev trukket tilbage.

iPad Pro 9,7 tommer (Foto: Apple)
iPad Pro 9,7 tommer (Foto: Apple)

Da Apple sendte iOS 9.3.2 opdateringen ud til iOS-enheder var der en fejl på iPad Pro 9.7 tommer, hvilket betød opdateringen blev trukket tilbage. Men Apple er nu klar med en ny opdateret softwareversion til den ramte iOS-enhed.

Den nye iOS 9.3.2 version har build 13F72 og kan downloades OTA (over-the-air) på alle iPad Pro 9.7 enheder, som ikke har installeret den første version af iOS 9.3.2.

 – Apple udsender iOS 9.3.2-opdatering

iOS 9.3.2 opdateringen blev frigivet til offentligheden mandag den 16. maj, men kort efter blev det altså meldt ud, at der var fejl på opdateringen til den 9.7 tommer store iPad Pro, hvilket gav ”error 56”.

Opdaterede man til første version af iOS 9.3.2 og fik fejlen på ens iPad Pro 9.7 tommer, så anbefaldede Apple, at man kontaktede Apple support. Det betød hos nogle berørte brugere, at de fik deres enhed erstattet af Apple.

 – iPad Pro på 9,7 tommer – stadig pro men mindre

Apple har offentliggjort et support dokument, hvor de guider step-by-step, hvis ”error 56”-beskeden dukker op på din iPad Pro 9.7 tommer. Det skriver MacRumors.com.

WEB-TV: Første indtryk af iPad Pro

Mere til historien

Netop nu har Apple iOS 9.3.3 ude i betaversioner hos udviklere og public betatestere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer