Apple udsender iOS 9.3.2-opdatering

0

En ny softwareopdatering er klar til iOS-enheder og den løser det bluetooth-problem, som der har været på iPhone SE, samt har andre fejlrettelser. Se mere her.

Apple har udsendt iOS 9.3.2 opdatering til iOS-enheder (Foto: Apple)
Apple har udsendt iOS 9.3.2 opdatering til iOS-enheder (Foto: Apple)

Apple har netop udsendt iOS 9.3.2 opdateringen, som er en mindre opdatering til iOS 9 og opdateringen bringer en håndfuld mindre fejlrettelser med sig. Den største fejlrettelse er dog til iPhone SE, hvor nogle har oplevet problemer med lydkvalitet osv. ved Bluetooth-parring af headsets.

 – 80 procent af alle iOS-enheder har iOS 9

De fremtidige iOS 9-opdateringer forventes også, at være i den mindre liga, da Apple umiddelbart til Worldwide Developer Conference i næste måned vil tease lidt for den næste store iOS-version, som ventes at få navnet iOS 10.

iOS 9.3.2-opdateringen er tilgængelig til alle enheder, som understøtter iOS 9, hvilket inkluderer iPhone 4S og nyere, iPad 2 og nyere, samt alle iPad Mini og iPad Pro modeller. Desuden også femte og sjette generation af iPod Touch.

 – Alle nyhederne: Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

Du kan søge efter opdateringen manuelt på din iOS-enhed eller vente til du får en besked om, at opdateringen er blevet tilgængelig.

Artiklen er opdateret med nedenstående information

Apple har netop meddelt, at opdateringen iOS 9.3.2 er trukket tilbage til iPad Pro med 9.7 tommer, da der var problemer med opdateringen og iPad Pro 9.7 tommer, hvilket resulterede i en fejl. Det skriver Macrumors.com.

Mere til historien

Apple har også udsendt nye softwareopdateringer til Apple TV (tvOS 9.2.1) og Apple Watch (WatchOS 2.2.1).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer