Apple udsender iOS 9.3.5 – vigtig sikkerhedsopdatering

KORT NYT: Apple har netop udsendt endnu en iOS-opdatering, som denne gang er en sikkerhedsopdatering og Apple anbefaler den til alle brugere.

apple-logo_bApple har netop udsendt iOS 9.3.5, der er en sikkerhedsopdatering til alle understøttede iPhones og iPads. Og opdateringen kommer altså formentlig kun få uger før iOS 10 – som i hvert fald ventes at blive frigivet i løbet af september.

 – iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Den nye iOS 9.3.5 opdatering er tilgængelig for alle enheder, som iOS 9 understøtter. Disse er iPhone 4S og nyere, iPad 2 og nyere, alle iPad Mini og iPad Pro modeller. Derudover også femte og sjette generation af iPod Touch. Det skriver Ars Technica.

 – Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Du kan downloade applikationen og har du ikke allerede fået en notifikation om den er tilgængelig til din enhed, så kan du manuelt søge efter den. Dette gør du ved at gå ind i Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering og vælg så ”Installer nu”.

Mere til historien

I starten af august frigav Apple opdateringen iOS 9.3.4, som også var en sikkerhedsopdatering. Og egentlig var det da ventet, at det måske var den sidste inden iOS 10. Men måske iOS 9.3.5 så bliver sidste opdatering inden Apple er klar med den store iOS 10.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram