Apple udsender iOS 9.3.5 – vigtig sikkerhedsopdatering

12

KORT NYT: Apple har netop udsendt endnu en iOS-opdatering, som denne gang er en sikkerhedsopdatering og Apple anbefaler den til alle brugere.

apple-logo_bApple har netop udsendt iOS 9.3.5, der er en sikkerhedsopdatering til alle understøttede iPhones og iPads. Og opdateringen kommer altså formentlig kun få uger før iOS 10 – som i hvert fald ventes at blive frigivet i løbet af september.

 – iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Den nye iOS 9.3.5 opdatering er tilgængelig for alle enheder, som iOS 9 understøtter. Disse er iPhone 4S og nyere, iPad 2 og nyere, alle iPad Mini og iPad Pro modeller. Derudover også femte og sjette generation af iPod Touch. Det skriver Ars Technica.

 – Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Du kan downloade applikationen og har du ikke allerede fået en notifikation om den er tilgængelig til din enhed, så kan du manuelt søge efter den. Dette gør du ved at gå ind i Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering og vælg så ”Installer nu”.

Mere til historien

I starten af august frigav Apple opdateringen iOS 9.3.4, som også var en sikkerhedsopdatering. Og egentlig var det da ventet, at det måske var den sidste inden iOS 10. Men måske iOS 9.3.5 så bliver sidste opdatering inden Apple er klar med den store iOS 10.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer