Apple udsender iOS 9.3.5 – vigtig sikkerhedsopdatering

KORT NYT: Apple har netop udsendt endnu en iOS-opdatering, som denne gang er en sikkerhedsopdatering og Apple anbefaler den til alle brugere.

apple-logo_bApple har netop udsendt iOS 9.3.5, der er en sikkerhedsopdatering til alle understøttede iPhones og iPads. Og opdateringen kommer altså formentlig kun få uger før iOS 10 – som i hvert fald ventes at blive frigivet i løbet af september.

 - iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Den nye iOS 9.3.5 opdatering er tilgængelig for alle enheder, som iOS 9 understøtter. Disse er iPhone 4S og nyere, iPad 2 og nyere, alle iPad Mini og iPad Pro modeller. Derudover også femte og sjette generation af iPod Touch. Det skriver Ars Technica.

 - Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Du kan downloade applikationen og har du ikke allerede fået en notifikation om den er tilgængelig til din enhed, så kan du manuelt søge efter den. Dette gør du ved at gå ind i Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering og vælg så ”Installer nu”.

Mere til historien

I starten af august frigav Apple opdateringen iOS 9.3.4, som også var en sikkerhedsopdatering. Og egentlig var det da ventet, at det måske var den sidste inden iOS 10. Men måske iOS 9.3.5 så bliver sidste opdatering inden Apple er klar med den store iOS 10.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram