Apple har udsendt ny betaversion af iOS 9.3.2

0

Apple har udsendt nye betaversioner af deres styresystemer til alle platforme. Deriblandt iOS 9.3.2 og der er sket små ændringer blandt andet til Night Shift-tilstand.

Så er der nye softwareopdateringer til udviklere og public betatestere, da Apple netop har udsendt nye betaversioner af deres styresystemer. Ligesom versionsnummeret siger, så er der tale om små ændringer og forbedringer.

iOS 9.3.2 hedder den aktuelle betaversion, som altså nu er ude i dens anden version. Og der er da blevet plads til lidt nyt – nemlig det at kunne have Night Shift-tilstand og energibesparende mode slået til på samme tid. Det skriver Pocketnow.com. Denne funktion har tidligere været mulig i betaversionerne af iOS 9.3, men forsvandt i den endelige version.

Det er foruden forbedringen af animationen til 3D Touch (i landskabsmode) også den eneste synlige ændring.

 – Apple omdøber OS X til MacOS

Du kan også installere Apples betaer ved enten at være en registreret udvikler eller tilmeldt det åbne betaprogram, hvor du får mulighed for at blive public betatester.

Det er endnu uvist, hvornår Apple udsender iOS 9.3.2 til offentligheden.

 – Er Apple på vej med nye MacBooks?

Mere til historien

Foruden iOS 9.3.2 beta 2, så er også OS X 10.22.5 ude i anden beta til Mac og watchOS 2.2.1 til Apple Watch, det er dog uvist hvad ændringerne er her. tvOS 9.2.1 er ikke frigivet i ny beta, så her er fortsat ”kun” beta 1 ude.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer