Apple omdøber OS X til MacOS

1

RYGTE: Der har længe floreret rygter om, at Apple vil ændre navnet på deres OS X styresystem til MacOS og nu har Apple også selv givet et hint om navneændringen.

WWDC 2016 logo
WWDC 2016 logo

Der har gennem noget tid været rygter om, at Apple ville droppe navnet på deres styresystem til Mac-computere, der hedder OS X. Det skriver MacRumors.com.

Ifølge rygtebørsen skulle OS X blive rebrandet til MacOS, men Apple har selv været stille omkring en eventuel navneændring. I hvert fald indtil nu. Apple har nemlig opdateret deres hjemmeside forud for Earth Day 2016 skrevet: – “Years of use, which are based on first owners, are assumed to be four years for MacOS and tvOS devices and three years for iOS and watchOS devices.”

 – MINITEST: Apple iPhone SE holder – Apples lille kæmpe

Hvilket altså er første gang, at Apple selv skriver MacOS og det kunne jo godt bekræfte, at en navneændring er på vej ganske snart.

Apple vil formentlig vælge, at offentliggøre denne ”rebranding” af styresystemet OS X til World Wide Developer Conference i juni.

Mere til historien

Det er endnu uvist præcis hvornår i Juni, at Apple afholder deres WWDC i 2016, men ud fra skemaet at dømme så er Moscone Centeret ledigt i dagene 13.-17. juni 2016. Dermed kan det altså blive i de dage, at Apple afholder WWDC 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer