Apple omdøber OS X til MacOS

RYGTE: Der har længe floreret rygter om, at Apple vil ændre navnet på deres OS X styresystem til MacOS og nu har Apple også selv givet et hint om navneændringen.

WWDC 2016 logo

WWDC 2016 logo

Der har gennem noget tid været rygter om, at Apple ville droppe navnet på deres styresystem til Mac-computere, der hedder OS X. Det skriver MacRumors.com.

Ifølge rygtebørsen skulle OS X blive rebrandet til MacOS, men Apple har selv været stille omkring en eventuel navneændring. I hvert fald indtil nu. Apple har nemlig opdateret deres hjemmeside forud for Earth Day 2016 skrevet: – “Years of use, which are based on first owners, are assumed to be four years for MacOS and tvOS devices and three years for iOS and watchOS devices.”

 – MINITEST: Apple iPhone SE holder – Apples lille kæmpe

Hvilket altså er første gang, at Apple selv skriver MacOS og det kunne jo godt bekræfte, at en navneændring er på vej ganske snart.

Apple vil formentlig vælge, at offentliggøre denne ”rebranding” af styresystemet OS X til World Wide Developer Conference i juni.

Mere til historien

Det er endnu uvist præcis hvornår i Juni, at Apple afholder deres WWDC i 2016, men ud fra skemaet at dømme så er Moscone Centeret ledigt i dagene 13.-17. juni 2016. Dermed kan det altså blive i de dage, at Apple afholder WWDC 2016.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Her er Apples hardware-nyheder – sommer 2023

KORT OVERBLIK: De nye Apple-produkter er: MacBook Air, Mac Studio, Mac Pro og Vision Pro. Læs om nyhederne her.

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC – iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram