Er Apple på vej med nye MacBooks?

0

RYGTER: Der florerer netop nu rygter om, at Apple er på vej med nye MacBooks på henholdsvis 13 og 15 tommer, som forventes afsløret til juni.

MacBook Pro 13 og 15" (Foto: Apple)
MacBook Pro 13 og 15″ (Foto: Apple)

Rygterne om nye MacBooks fra Apple på henholdsvis 13 og 15 tommer skærmen florerer netop nu på nettet. Og skal man tro rygterne, så vil Apple altså afsløre de nye MacBook-modeller midt i juni til Apples årlige World Wide Developer Conference (WWDC-konference).

Analytiker: Apples iPhone-salg vil falde i 2016

Allerede inden Apples event kort før påske havde rygterne om nye MacBooks floreret, men her blev det altså ”kun” til iPhone SE og iPad Pro med en skærm på 9,7 tommer.

Men siden da er rygterne fortsat og det forventes nu, at Apple vil afsløre de nye MacBooks på dette års WWDC-konference, der finder sted midt i juni. Det skriver hjemmesiden DigiTimes ifølge Macrumors.com.

Disse iPhones og Macs bliver forældet

Det ventes i øvrigt, at der er tale om produkter til enten MacBook Air eller MacBook Pro-serien. Og rygtebørsen beskriver produkterne, som tyndere end den nuværende MacBook Air.

Apple har endnu ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Selskabet Apple fyldte 40 år fredag den 1. april 2016, men selvom de har mange år på bagen og nu er verdens mest værdifulde brand, så er det ikke fordi deres MacBooks er allemandseje.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer