Apple udsender iOS 9.3.3 opdatering

KORT NYT: Apple har udsendt en mindre opdatering, som byder på fejlrettelser og forbedringer. Du kan downloade iOS 9.3.3 nu.

Apple iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple har frigivet opdateringen iOS 9.3.3 til offentligheden. Det er den tredje mindre opdatering til iOS 9.3, der blev frigivet siden marts måned. Det skriver MacRumors.com.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

iOS 9.3.3 har været ude i betaversion siden den 23. maj og der har i alt været fem betaversioner inden den endelige version altså nu endelig er klar til download.

iOS 9.3.3 kan downloades over-the-air af alle brugere, for de som har iOS 9 installeret på deres enhed – og den kan desuden downloades via iTunes.

 – iOS 10 er klar til download i public beta

Der er tale om en mindre opdatering og derfor er fokus også på stabilitetsforbedringer og fejlrettelser fremfor nye features m.v.

Mere til historien

iOS 9.3.3 er den tiende opdatering til iOS 9, hvor de tidligere versioner har været iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, iOS 9.1, iOS 9.2, iOS 9.2.1, iOS 9.3, iOS 9.3.1 og iOS 9.3.2. iOS 9 vil blive efterfulgt af iOS 10, der netop nu er ude i betaversion hos udviklere og public betatestere.

Læs også:

Slet de Apple apps du ikke bruger med iOS 10

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Slettede billeder på iPhone dukker op igen

En rigtig træls iOS-fejl er opstået efter den seneste softwareopdatering. Slettede billeder er dukket op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram