Apple udsender iOS 9.3.3 opdatering

KORT NYT: Apple har udsendt en mindre opdatering, som byder på fejlrettelser og forbedringer. Du kan downloade iOS 9.3.3 nu.

Apple iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple har frigivet opdateringen iOS 9.3.3 til offentligheden. Det er den tredje mindre opdatering til iOS 9.3, der blev frigivet siden marts måned. Det skriver MacRumors.com.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

iOS 9.3.3 har været ude i betaversion siden den 23. maj og der har i alt været fem betaversioner inden den endelige version altså nu endelig er klar til download.

iOS 9.3.3 kan downloades over-the-air af alle brugere, for de som har iOS 9 installeret på deres enhed – og den kan desuden downloades via iTunes.

 – iOS 10 er klar til download i public beta

Der er tale om en mindre opdatering og derfor er fokus også på stabilitetsforbedringer og fejlrettelser fremfor nye features m.v.

Mere til historien

iOS 9.3.3 er den tiende opdatering til iOS 9, hvor de tidligere versioner har været iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, iOS 9.1, iOS 9.2, iOS 9.2.1, iOS 9.3, iOS 9.3.1 og iOS 9.3.2. iOS 9 vil blive efterfulgt af iOS 10, der netop nu er ude i betaversion hos udviklere og public betatestere.

Læs også:

Slet de Apple apps du ikke bruger med iOS 10

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Sådan er iOS 18-opdateringen til din iPhone

PRØVEKØRT: Vi har installeret den nye iPhone-opdatering, der frigives i efteråret. Her er, hvad du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram