Apple udsender iOS 9.3.3 opdatering

KORT NYT: Apple har udsendt en mindre opdatering, som byder på fejlrettelser og forbedringer. Du kan downloade iOS 9.3.3 nu.

Apple iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple iOS 9.3 (Foto: Apple)

Apple har frigivet opdateringen iOS 9.3.3 til offentligheden. Det er den tredje mindre opdatering til iOS 9.3, der blev frigivet siden marts måned. Det skriver MacRumors.com.

- iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

iOS 9.3.3 har været ude i betaversion siden den 23. maj og der har i alt været fem betaversioner inden den endelige version altså nu endelig er klar til download.

iOS 9.3.3 kan downloades over-the-air af alle brugere, for de som har iOS 9 installeret på deres enhed – og den kan desuden downloades via iTunes.

 - iOS 10 er klar til download i public beta

Der er tale om en mindre opdatering og derfor er fokus også på stabilitetsforbedringer og fejlrettelser fremfor nye features m.v.

Mere til historien

iOS 9.3.3 er den tiende opdatering til iOS 9, hvor de tidligere versioner har været iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, iOS 9.1, iOS 9.2, iOS 9.2.1, iOS 9.3, iOS 9.3.1 og iOS 9.3.2. iOS 9 vil blive efterfulgt af iOS 10, der netop nu er ude i betaversion hos udviklere og public betatestere.

Læs også:

- Slet de Apple apps du ikke bruger med iOS 10

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram