iOS 10 klar til download i public beta

0

Apple har frigivet den første public betaversion af iOS 10, samt til macOS Sierra. Læs mere om hvordan du kan blive public betatester.

Apple Beta Software Program (Kilde: Apple)
Apple Beta Software Program (Kilde: Apple)

Apple har meldt ud, at de nu har gjort den første betaversion af iOS 10 klar til de public betatestere, som ønsker et testdrive på den næste store iOS-version, før den endelige version frigives. Det skriver MacRumors.com.

Allerede i starten af juni, under Apples årlige udviklerkonference WWDC, meldte de ud, at iOS 10 public beta ville blive tilgængelig i løbet af juli måned.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Det er anden gang, at Apple frigiver en stor iOS-opdatering som public beta. Første gang var sidste sommer, hvor de frigav iOS 9 som public beta.

Vil du teste iOS 10 i public beta, så kan du tilmelde dig her og læse mere om hvordan du gør på Apples officielle hjemmeside for deres beta software program. Har du testet iOS 9, så skal du være sikker på din enhed er klar til den nye betaversion. Dette gøres ved, at du er sikker på du har en slettet din iOS 9 public beta profil og du har en komplet krypteret backup af din iOS 9.x, så du ikke får problemer, hvis det er nødvendigt at nedgraderer fra iOS 10.

Foruden iOS 10 så har Apple også frigivet macOS Sierra til de Mac-brugere, der vil være ”prøveklud”, og se hvad der er i vente når den endelige version frigives til efteråret.

 – Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Alle med en iOS-enhed og et Apple-ID kan tilmelde sig disse betaversioner. Du kan se nærmere på Apples hjemmeside.

Den endelige version af iOS 10 ventes frigivet til efteråret. Det er endnu uvist præcis, hvornår softwareopdateringen er klar.

Mere til historien

Apple har også netop frigivet den femte betaversion af iOS 9.3.3 til udviklere og public betatestere, hvilket formentlig er en af de sidste opdateringer til iOS 9.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer