Fra juli kan du prøve iOS 10

0

Præcis som med iOS 9, så lader Apple også offentligheden teste deres kommende store opdatering. Fra uli kan du leget med på iOS 10.

Apple iOS 10
Apple iOS 10

Under keynoten til WWDC 2016 kunne Apple komme med et par ganske spændende oplysninger om den næste store iOS-opdatering, som får navnet iOS 10. Det ventes, at Apple frigiver den endelige iOS 10 til efteråret.

Her er nyhederne i iOS 10

Men kan du ikke vente til efteråret, så vil det fra juli måned af være muligt for offentligheden, at få adgang til beta-versionen af iOS 10.

Det har tidligere, frem til og med iOS 8, været nødvendigt at have en udviklerkonto for at få adgang til betaversionerne. Men brugerne fik lov til, at teste iOS 9 og i 2014 gav Apple også offentligheden muligheden for det med OS X til Mac, der fremover hedder MacOS.

 – Store nyheder til Apple TV

iOS 10 understøttes på følgende enheder: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone SE. Derudover er iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro-modellerne, iPad Mini 2 og nyere, samt sjette generation iPod Touch.

Kunne du tænke dig at teste iOS 10 skal du skrive dig op her.

Nu 2 millioner applikationer i Apples App Store

Mere til historien

iOS 9 var første gang, at Apple lukkede offentligheden ind i betatests af iOS-versioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer