Nu 2 millioner applikationer i Apples App Store

1

Apple har netop under keynoten til WWDC 2016 afsløret de seneste tal for App Store. Se de seneste facts her.

2 millioner apps i Apples App Store (Foto: GSMArena.com)
2 millioner apps i Apples App Store (Foto: GSMArena.com)

Apple afholder i disse dage deres årlige udviklerkonference, WWDC, for 27. gang. Og vanen tro starter de med en keynote.

Til dette års WWDC er mere end 5.000 udviklere tilstede og mere end 100 af disse er under 18 år. Ja den yngste er faktisk en kun 9 år gammel pige, som ifølge Apples topchef Tim Cook bliver ”one heck of a developer”. Der er udviklere repræsenteret fra 74 lande, hvoraf 72 procent af udviklerne medvirker på WWDC for første gang.

Apples App Store runder 1.5 millioner apps

Tim Cook kunne også oplyse, at der nu er mere end 2 millioner applikationer at vælge mellem i Apples App Store, og samlet set er der nu downloadet mere end 130 milliarder applikationer siden Apple lancerede App Store i 2008.

BAGGRUND: Apple skabte en ny industri med App Store

Desuden kunne Tim Cook oplyse, at de har op mod 13 millioner registrerede udviklere, hvilket er en stigning på to millioner fra sidste års konference. Og de mange millioner udviklere har samlet set fået 50 milliarder dollars udbetalt af Apple til udviklerne.

Mere til historien

Android-brugerne downloader omkring dobbelt så mange applikationer på deres enheder, som iOS-brugere, men alligevel er det iOS-applikationer, der indtjener flest penge til udviklerne.

Læs også:

Apple: Derfor afvises din app i App Store

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer