Apple: Derfor afvises din app i App Store

Der findes et væld af applikationer i App Store, men mange udviklere har også fået afvisninger når de har sendt apps til godkendelse. Apple oplyser nu, hvad der gør apps afvises.

Apps, Applikation

Applikationer

Selvom applikationsudvalget er stort i Apples App Store, så er der også mange udviklere, der har prøvet at få en app afvist uden at vide præcis hvorfor.

Nu oplyser Apple, hvad der blandt andet fører til en afvisning af applikationer. Du kan få mere indsigt i dette på Apples officielle hjemmeside.

Dermed kan du enten blive klogere på, hvorfor applikationer afvises eller hvis du skal udvikle en applikation, hvad der er godt at være opmærksom på.

Interessen for nye apps falder

Det fremgår blandt andet, at Apple lægger stor vægt på, at man har en gennemtænkt og brugervenlig brugerflade, samt man som udvikler bør følge Apples officielle design-guidelines. Det skriver Computerworld.dk.

Mere til historien

Er du interesseret i applikationer og eventuelt drømmer om at udvikle din egen app, så kan du få lidt inspiration på listen over de 25 mest brugte applikationer på det amerikanske marked her.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.