Interessen for nye apps falder

Vi er ikke længere så søgende efter nye apps som tidligere, viser en ny undersøgelse.

apps, applikationer

Interessen for nye apps falder  (Foto: MereMobil.dk)

Mens smartphone-brugerne tidligere ikke kunne få apps nok på telefonen, peger pilen nu i en ny retning. Det slår en analyse fast, som konsulenthuset Deloitte har udgivet i Storbritannien. DR.dk skriver, at der ikke alene er tale om et britisk fænomen.

Omkring en tredjedel af briterne henter stort set ikke applikationer, og forbruget blandt de øvrige to tredjedele er faldet. Ni ud af ti svarer i undersøgelsen, at de aldrig bruger penge på mobilt indhold eller applikationer.

Jo bedre applikationerne bliver jo længere tid beholder folk dem og det mindsker behovet for at være opsøgende efter nye applikationer.

Deloitte beskriver i rapporten der er en tendens til, at dem som har ejet en smarpthone i lang tid, vil have stillet skarpt på et nøje udvalg af apps, som de selv bruger. Inspirationen kommer primært fra hvad vennerne har som favoritter.

Nye apps har de svært i de forskellige app-stores. Succes afhænger af hvorvidt man er heldig at få applikationen eksponeret og fremhævet i applikationsbutikkerne.

Tip: 11 smarte iPhone-applikationer

Mere til historien

En rapport fra analysefirmaet Flurry har tidligere peget på, at mobilbrugerne anvender mere tid på apps og mindre tid på mobilt webbrug. Apps er vigtigere end mobile websites, konkluderede Flurry-rapporten.

Smartphone-markedet fortsætter vækst

Ifølge analysefirmaet Canalys, så fortsætter væksten på smartphone-markedet for tredje kvartal i træk.

(mere…)
Jesperhus er klar med en ny app til børn

En ny app er klar fra Jesperhus. Du kan glæde dig til, at den bliver udviklet yderligere med flere funktioner.

(mere…)
Sundheds- og kørekort apps beder dig tage stilling

Du kan modtage påmindelser om, at tage stilling til organdonation, når du er i kontakt med det offentlige eller via sundheds- og kørekortapp.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Salget af iPhone falder

Apple er udfordret af manglende kunstig intelligens i produkterne og presses af Samsung.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram