Apps er vigtigere end mobile websites

En ny rapport hævder, at brugen af web på mobilen falder kraftigt mens tiden anvendt på apps stiger.

Data fra app-analysefirmaet Flurry viser en stigning i brug af apps på mobilen, på bekostning af surfing på mobiltilpassede websites.

Firmaet fortæller, at brugerne tilbragte 2 timer og 42 minutter om dagen på mobile enheder, målt mellem januar og marts 2014. Det er en stigning fra 2 timer og 38 minutter, for et år siden.

Brugen af applikationer tæller 2 timer og 19 minutter af tiden, mens tiden brugt på mobil-web er faldet fra 20 til 14 procent, blandt brugerne i USA. Det svarer til, at der kun bruges 22 minutter om dagen på mobilweb. Sidste år blev der brugt 2 timer og 7 minutter på apps.

 – Sådan får du Microsoft Office på iPad

Inden du lukker mobilversionen af din nyhedssite så være opmærksom på, at 32 procent af app-brugen foregår med spil mens Facebook sidder på 17 procent. Kun 3 procent af tiden anvendt på apps, er gået med at læse nyheder.

 – Læs rapporten fra Flurry

Mere til historien

Flurry indsamler data fra over 400.000 mobil-applikationer som er installeret på mere end 1.3 milliarder enheder på verdensplan. Med til historien hører, at Flurry i deres tal også har hentet data fra NetMarketShare og ComScore. Flurry har stor interesse i at booste mobilapps, da de lever af, at levere analyser på brugen af disse.

Læs også:
Opråb til app-udviklere

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram