Apps er vigtigere end mobile websites

0

En ny rapport hævder, at brugen af web på mobilen falder kraftigt mens tiden anvendt på apps stiger.

Data fra app-analysefirmaet Flurry viser en stigning i brug af apps på mobilen, på bekostning af surfing på mobiltilpassede websites.

Firmaet fortæller, at brugerne tilbragte 2 timer og 42 minutter om dagen på mobile enheder, målt mellem januar og marts 2014. Det er en stigning fra 2 timer og 38 minutter, for et år siden.

Brugen af applikationer tæller 2 timer og 19 minutter af tiden, mens tiden brugt på mobil-web er faldet fra 20 til 14 procent, blandt brugerne i USA. Det svarer til, at der kun bruges 22 minutter om dagen på mobilweb. Sidste år blev der brugt 2 timer og 7 minutter på apps.

 – Sådan får du Microsoft Office på iPad

Inden du lukker mobilversionen af din nyhedssite så være opmærksom på, at 32 procent af app-brugen foregår med spil mens Facebook sidder på 17 procent. Kun 3 procent af tiden anvendt på apps, er gået med at læse nyheder.

 – Læs rapporten fra Flurry

Mere til historien

Flurry indsamler data fra over 400.000 mobil-applikationer som er installeret på mere end 1.3 milliarder enheder på verdensplan. Med til historien hører, at Flurry i deres tal også har hentet data fra NetMarketShare og ComScore. Flurry har stor interesse i at booste mobilapps, da de lever af, at levere analyser på brugen af disse.

Læs også:
Opråb til app-udviklere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer