11 smarte iPhone-applikationer

TIP: Der findes bunkevis af applikationer til iPhone i Apples App Store. Vi har udvalgt 11 af dem, som er værd at anbefale.

Apps, ApplikationDet kan være svært at finde rundt i App-land, og endnu sværere at vide hvilke applikationer du har brug for, især før du står og mangler dem!

Sammen med iPhoneluppen.dk bringer vi derfor et lille kort over nogle forskellige områder af app-landet, så du få idéer til, hvilke applikationer der kan gøre hverdagen lettere eller bare lidt sjovere. 

App-tips til iPhone

Monument Valley – 25.00kr 

Monument Valley er et smukt spil, og lige noget for dig, der elsker god grafik eller vild arkitektur. Spillet handler i al sin enkelthed om, at føre en prinsesse igennem nogle smukt designede baner. Det er et dejligt tidsfordriv, og klart alle pengene værd.   

Moves – 19.00kr

Moves er den perfekte applikation at have i baglommen, hvis du gerne vil have målt alle dine aktiviteter i løbet af dagen. Alt tæller med når kalorierne skal forbrændes, Moves hjælper dig med overblikket! Applikationen måler nemlig alle aktiviteter med, og gør det nemmere for dig at danne et overblik over hvor meget, eller hvor lidt, du bevæger dig i løbet af en dag.

7 min workout – 13.00kr

Er perfekt til dig der ikke har oceaner af tid eller penge til at gå i fitness, men som stadig gerne vil træne og holde sig i form. Applikationen udleverer et 7 syv minutters langt træningsprogram, der kan udføres når som helst og hvor som helst. Applikationen har både forklarende lyd, billeder og video – så der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang, alle kan være med!

Watermind – 7.00 kr

Watermind hjælper dig med noget af det vigtigste i verden, nemlig at indtage vand nok! Det er super svært, og som oftest får vi alt for lidt vand dagligt. Ifølge alle sundhedsråd og eksperter, kan det have store konsekvenser for krop og sundhed, hvis kroppen ikke får væske nok. Med Watermind kan du nemt holde styr på hvor meget væske du indtager, sætte mål for dig selv så du husker det og læse gode råd og grunde til at drikke mere vand.  

Mindfulness appen – 13.00kr

I en hverdag hvor man altid er online, tilgængelig, har en proppet kalender og deadlines og standarder at leve op til, kan man nemt komme til at fjerne sig fra nuet. En god måde at få mere tilstedeværelse og undgå stress er meditation. Det kan virke skræmmende, uoverskueligt eller ligefrem helt obskurt, at skulle bruge tyve eller tredive minutter i en allerede alt for presset hverdag, på at sætte sig og trække vejret, tænke på ingenting eller bare mærke sig selv. Men det er nogle dyrebare tredive minutter der helt sikkert bliver givet godt ud, i det lange løb. Med Mindfulness appen få du en introduktion til meditation og mindfulness, som kommer til at ændre din hverdag.

Sleep cycle alarm clock – 7.00kr

Sleep cycle alarm clock er en applikation, der måler den søvncyklus. Den kan mærke hvornår du er i dyb søvn og hvornår du sover let. På den måde kan applikationen vælge det bedste tidspunkt at vække dig på, så du får den rareste start på dagen. Desuden kan appen vise dig din søvnkvalitet over en længere periode, og du kan se i hvilke perioder du sover bedre end andre. Med applikationen følger der også lækre ringetoner til dit vækkeur. Med Sleep cycle alarm clock er det næsten umuligt at få det forkerte ben ud af sengen.

Design din låseskærm – 13.00kr 

Vi bruger vores mobil til alt, vi har den altid med os og vores mest personlige minder og oplysninger er på den, så hvorfor ikke gøre udseendet lidt mere personligt? Med ”Design din laseskærm” kan du ændre på designet, og gøre din mobil anderledes og personlig.   

Afterlight – 7.00kr

”Afterlight” er et super fint og nemt billedredigerings-program, hvis du gerne vil give dine billeder den ekstra wow-effekt som gør at alle stopper op og kikker en ekstra gang.

A beautiful mess – 7.00kr

A beautiful mess er endnu en billedredigerings applikation, men super fin og sjov fordi man kan indsætte talebobler, mønstre, tekst, forme og figurer på sine billeder. Alt bliver lagt op på Facebook, Twitter eller Instagram, så hvorfor ikke gøre det lidt smukkere at kikke på? Eller lidt sjovere…

Big day event count down – 7.00kr

En sjov lille applikation som ikke har nogen anden funktion, end at man kan glæde sig til noget andet. Det er altid ventetiden der er det værste, men med denne applikation, kan du nemt se tiden flyve af sted, og før du ved af det, er det tid til det du har glædet dig til i månedsvis. Gør nedtællingen fin og personlig, med billeder.  

Travel list easy packing and planning – 13.00kr

Smart of funktionel app til dig der skal ud og rejse. Applikationen hjælper dig med pakkeliste, med at holde overblik over planer og udflugter på ferien, og med små ting som at huske batterier eller opladning af dit kamera så du ikke misser de store øjeblikke. Applikationen løfter en byrde fra dine skuldre så du bedre kan bruge din rejse på det den var ment til, nemlig alt andet end at stresse og bekymre sig.

Mere til historien

Denne artikel er skrevet for MereMobil.dk af Casper fra iPhoneluppen.dk.

Tech-gaver til konfirmanden? Få idéer her

KØBSGUIDE: Står du og skal til konfirmation? Og hvad skal konfirmanden så have? Vi kommer her med tips til tech-gaver.

(mere…)
Papirkurven i Gmail stjæler din gratis plads

TIP: Hvis din gratis plads i Gmail er ved at løbe tør, skal du tjekke papirkurven og et par andre ting.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram