Apples App Store runder 1.5 millioner apps

0

Apples populære applikationsbutik, App Store, har nu rundet mere end 1,5 millioner apps – se fordelingen af applikationerne her.

Apples App Store
Apples App Store

Hverken da Apple lancerede den første iPhone tilbage i 2007, eller App Store i 2008, var der ingen, som havde forudset den succes det ville blive.

Baggrund: Apple skabte en ny industri med App Store

Apple lancerede App Store samtidig med iOS 2.0.1 blev frigivet, og dengang var der omkring 500 applikationer tilgængelige til iOS-platformen. Dette var dengang ufattelig mange applikationer til en smartphone.

Fem ting du ikke vidste om Apples App Store

Væksten har siden dengang været enorm i App Store, der også har fået stor konkurrence fra Googles Android – og deres Play Store.

Ifølge nye tal fra Appshopper.com er der nu mere end 1.5 millioner applikationer i Apples App Store. Da GSMArena.com offentliggjorde dette var der helt præcist 1.505.601 millioner applikationer, som det vokser hvert minut. Tælles applikationer med, der gennem årene er blevet godkendt, så er tallet 2.312.658 applikationer. Det vidner altså også om, at der er en del applikationer gennem årene, som er blevet fjernet.

Apple: Derfor afvises din applikation i App Store

Applikationerne er fordelt med lidt over en million iPhone applikationer og lige under en halv million iPad applikationer. Se fordelingen i grafikken herunder.

App Store er ikke begrænset til iOS. Den indeholder også OSX software, hvilket også kan ses på grafikken.

MereMobil.dk skrev tilbage i september 2014, at Apples App Store havde rundet 1.3 millioner.

Apples App Store runder 1.5 millioner apps (Kilde: appshopper.com)
Apples App Store runder 1.5 millioner apps (Kilde: appshopper.com)

 

Mere til historien

Tidligere på måneden lancerede Apple en ny iPod Touch model, samt nye farver til de øvrige modeller. Ejere af iPod Touch kan også downloade applikationer i App Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer