Apples App Store runder nu 1,3 millioner apps

0

Udvalget af applikationer er nu på 1,3 millioner i Apples App Store, hvilket er nogenlunde hvad konkurrenten Google har, mens Microsoft halter efter.

Apples App Store
Apples App Store

Apple har under aftenens event oplyst, at de nu har rundet et udvalg på 1,3 millioner applikationer i deres App Store. Samme antal kunne Android fortælle, at de havde opnået i Google Play Store i juni måned.

Modsat konkurrenterne Google og Microsoft, så er Apples App Store ikke fyldt med falske applikationer på samme niveau, som førnævnte da der er en række krav der skal opfyldes før ens applikation optages i Apples App Store.

Windows Phone Store og Windows Store er fyldt med falske apps

Microsofts Windows Phone Store har et langt mindre udvalg af applikationer, selvom det stiger langsomt. I starten af august måned kunne Microsoft oplyse, at de nu har rundet milepælen på 300.000 applikationer.

Mere til historien

Apple har her til aften præsenteret to nye iPhone-modeller – iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Læs også:

Android dominerer – men Google mister kontrollen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer