Apple klar med ny iPod Touch

0

Apple har netop introduceret en ny iPod Touch, samt lanceret alle iPod-modeller i nye farver. Læs mere om dette her.

iPod Touch (Foto: Apple)
iPod Touch (Foto: Apple)

Apple har netop lanceret “den bedste iPod Touch til dato” (siger de selv) og derudover fremvist et nyt sortiment af farver til alle iPod-modeller.

Den nye iPod Touch kommer med en 4 tommer Retina-skærm, A8-processor, kamera på 8 megapixels og Apples nye musiktjeneste Apple Music. A8-processoren leverer 10 gange så hurtig grafikydeevne, i forhold til tidligere model. Det giver en mere levende spiloplevelse. Det er desuden den processor, der anvendes i iPhone 6.

Apple lukker ned for iPod Classic

Den store musik-satsning, Apple Music, har man selvfølgelig også mulighed af at få glæde af på den nye iPod Touch.

iPod Touch, iPod Nano og iPod Shuffle (Foto: Apple)
iPod Touch, iPod Nano og iPod Shuffle (Foto: Apple)

– “iPod touch giver kunder over hele verden adgang til Apple Music, App Store og iOS, for helt ned til 1.749 kr. Med store forbedringer som A8-processoren og iSight-kameraet på 8 megapixels kan vores kunder bringe deres spiloplevelse op på et højere niveau, tage bedre billeder og nyde den musik og de TV-udsendelser og film, som de bedst kan lide,” fortæller Greg Joswiak, der er Apples vicedirektør for markedsføring af iPhone, iPod og iOS.

Undgå Apple Music trække penge fra dit kort

iPod Touch giver brugerne adgang til 1,5 millioner applikationer fordelt på 24 forskellige kategorier.

Du kan erhverve dig den nye iPod Touch for 1.749 kroner for modellen med 16 GB hukommelse, mens der skal henholdsvis 2.199 kroner og 2.649 kroner på bordet, hvis du ønsker modellerne med 32 GB eller 64 GB hukommelse.

iPod Nano (Foto: Apple)
iPod Nano (Foto: Apple)

De nye farver og modeller kan købes fra og med i dag via Apple Online Store, Apples egne butikker og udvalgte autoriserede Apple-forhandlere.

Apple Music åbner nu i Danmark

Desuden fås iPod Touch for første gang nu også i en model på 128 GB, der koster 3.499 kroner. Denne kan erhverves gennem Apples egne butikker og Apple Online Store sammen med (PRODUCT)RED-sortimentet.

De nye farver iPod’s inkluderer space grey, sølv, guld, pink og blå.

Mere til historien

Apple revolutionerede markedet for personlige teknologiprodukter med lanceringen af Macintosh-computeren i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Apple har tre softwareplatforme – iOS, OS X og watchOS – der samarbejder på tværs af enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer