Apple klar med iOS 9.3.3 beta 2 til udviklere

0

KORT NYT: Apple har netop frigivet beta 2 af iOS 9.3.3 til udviklere, hvilket sker to uger efter første betaversion.

iOS 9Apple ventes at afsløre nogle af nyhederne fra den næste store iOS-version til deres årlige udviklerkonference WWDC på mandag, men allerede nu har de netop frigivet Beta 2 af iOS 9.3.3.

 – Apple udsender første beta af iOS 9.3.3

Det er to uger siden, at de sendte første betaversion af iOS 9.3.3 ud til udviklere og tre uger efter, at iOS 9.3.2 blev sendt ud til offentligheden. iOS 9.3.2 bød på mindre fejlrettelser, hvor der dog viste sig også at være en fejl til iPad Pro på 9.7 tommer, der er dog kommet en ny version ud til disse siden.

iOS 9.3.3 er også en mindre opdatering og byder på fejlrettelser og performance forbedringer på blandt andet ting, som er opdaget siden iOS 9.3.2 blev frigivet.

Ifølge MacRumors.com er der endnu ikke fundet nogen større ændringer og nyheder i første beta af iOS 9.3.3 og det ventes heller ikke, at der er det i beta 2.

Apple inviterer til WWDC 2016

MereMobil.dk dækker Apples WWDC mandag den 13. juni fra klokken 19.00.

Mere til historien

Forbrugerrådet Tænk har netop undersøgt 181 Android-telefoner og konstateret, at 81 af disse ikke modtog nogen ny opdatering. Apple er derimod gode til, at opdatere deres enheder løbende og supporterer flere generationer bagud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer