Apple klar med iOS 9.3.3 beta 2 til udviklere

KORT NYT: Apple har netop frigivet beta 2 af iOS 9.3.3 til udviklere, hvilket sker to uger efter første betaversion.

iOS 9Apple ventes at afsløre nogle af nyhederne fra den næste store iOS-version til deres årlige udviklerkonference WWDC på mandag, men allerede nu har de netop frigivet Beta 2 af iOS 9.3.3.

 - Apple udsender første beta af iOS 9.3.3

Det er to uger siden, at de sendte første betaversion af iOS 9.3.3 ud til udviklere og tre uger efter, at iOS 9.3.2 blev sendt ud til offentligheden. iOS 9.3.2 bød på mindre fejlrettelser, hvor der dog viste sig også at være en fejl til iPad Pro på 9.7 tommer, der er dog kommet en ny version ud til disse siden.

iOS 9.3.3 er også en mindre opdatering og byder på fejlrettelser og performance forbedringer på blandt andet ting, som er opdaget siden iOS 9.3.2 blev frigivet.

Ifølge MacRumors.com er der endnu ikke fundet nogen større ændringer og nyheder i første beta af iOS 9.3.3 og det ventes heller ikke, at der er det i beta 2.

- Apple inviterer til WWDC 2016

MereMobil.dk dækker Apples WWDC mandag den 13. juni fra klokken 19.00.

Mere til historien

Forbrugerrådet Tænk har netop undersøgt 181 Android-telefoner og konstateret, at 81 af disse ikke modtog nogen ny opdatering. Apple er derimod gode til, at opdatere deres enheder løbende og supporterer flere generationer bagud.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram