Apple inviterer til WWDC 2016

2

Der er nu dato og tidspunkt på udviklerkonferencen WWDC 2016, officielt kommunikeret fra Apple. Her er lidt om forventningerne.

WWDC 2016
WWDC 2016

Apples årlige udviklerkonference finder sted den 13. juni 2016, og er således kun halvanden uge væk. Apple har annonceret, at eventen starter klokken 10AM (Pacific Standard Time). Det svarer til klokken 19 dansk tid.

Eventen vil foregå i San Franciscos Bill Graham Civic Auditorium. Det er samme sted som Apple afholdte ”Hey Siri”-eventen tilbage i september 2015. Det var her hvor en 9,7 tommer iPad Pro samt et nyt Apple TV blev annonceret.

iPad Pro – 9,7 tommer til probrugerne

Siri kommer måske til at spille en rolle ved årets keynote, da Siri tidligere har afsløret datoerne for WWDC 2016 eventen.

Rygterne går forud for eventen om, at Siri finder vej til en højtaler til hjemmet som skal konkurrere med Amazon Echo og Googles kommende Google Home højtaler. Der tales desuden om integration af support for Siri i tredjepartsapplikationer, og måske med OS X funktionalitet med en Siri knap tilgængelig i menubaren og i dock’en.

Vi vil også se nye versioner af iOS og OS X ved eventen sammen med nye udgaver af tvOS og watchOS, de to nyeste operativsystemer. Vi taler altså om de første ord om iOS 10 og OS X 10.12.

Med iOS 10 forventes en redesignet app til Apple Music, Siri SDK til udviklere samt understøttelse af Apple Pay i webbrowsere.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis nøje med i nyhederne fra eventen.

Mere til historien

Apple skiver de vil livestreame fra de forskellige sessions på WWDC. Desuden vil der blive postet videoer på web eller WWDC app’en.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer