Siri afslører datoerne for WWDC 2016

0

Apples stemmeassistent Siri har netop afsløret datoerne for, hvornår Apple afholder den årlige Worldwide Developer Conference (WWDC) – se dem her.

Siri inviterer til WWDC 2016 (Foto: MereMobil.dk)
Siri inviterer til WWDC 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Når det kommer til at annoncere oplysninger omkring events, så plejer Apple oftest at sende information ud via mail. Men det er altså ikke tilfældet med dette års Worldwide Developer Conference. Det har de nemlig gjort brug af stemmeassistenten Siri.

Og Siri afslører altså at WWDC 2016 vil blive afholdt fra mandag den 13. juni og frem til 17. juni. 2016 Stedet det afholdes er endnu engang på hjemmebanen i San Francisco.

Traditionen tro får vi formentlig en række detaljer om de kommende versioner af Apples styresystemer til iPhones, iPads, Mac, Apple Watch og Apple TV. Rygterne lyder endda, at vi også her præsenteres for styresystemet til Apples Macs rebrandets under navnet MacOS i stedet for OS X.

Apple omdøber OS X til MacOS

Der er også en del rygter om Apple er på vej med nye MacBooks og om de ligefrem får den endelige lancering til WWDC 2016 eller Apple giver et lille sneakpeek er uvist. Men man har da lov at håbe.

Apple på vej med nye MacBooks

Apple starter vanen tro med at afholde en keynote og det sker mandag den 13. juni i Bill Graham Civic Auditorium. MereMobil.dk dækker denne keynote, da det er her Apple plejer at løfte sløret for lidt af de kommende nyheder.

Mere til historien

Apple har også offentliggjort den officielle hjemmeside for Worldwide Developer Conference 2016. Den kan du se her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer