Tech der floppede i 2018 – min top-5

107

VIDEO: Her er årets 5 mest skuffende tech-produkter efter min mening. Se min personlige top-5 liste.

Her kan du se min tech-flop top-5

I 2018 har der været rigtigt mange fede smartphones, tablets og andre gadgets. Selvom begejstringen har været stor for mange af produkterne, så nåede ikke alle anerkendelse i min optik.

Produkterne, der i min optik floppende, er det ikke nødvendigvis elendige produkter af dårlig kvalitet. Jeg har blot ikke kunne se lyset i dem. Netop derfor kan du jo sagtens være rygende uenig.

Herunder finder du min personlige top-5 liste over tech-flops i 2018.

SE OGSÅ: Min personlige tech-hitliste for 2018

5. OnePlus 6T

Omtalen var, som altid, stor da OnePlus 6T skulle lande, men telefonen kunne langt fra leve op til foromtalen. Jeg synes, at OnePlus 6T var en OnePlus 6 med ekstraudstyr.

En af de store ting var in-screen fingeraftrykslæser. Desværre var sensoren voldsomt upræcis, hvilket resulterede i mange fejllæsninger – til stor irritation.

Heller ikke højttalerlyden var særlig god, den har ikke trådløs opladning og kameraet er genbrug fra OnePlus 6.

Jeg tænker ikke OnePlus 6T blev den salgsmæssige succes som OnePlus håbede på. Blot 14 dage senere skulle gryden holdes i kog. Det blev til en ny farve. OnePlus 6T blev derfor tilgængelig i farven Thunder Purple.

En måned efter kom OnePlus 6T McLaren Edition– ny salgsæske, 10 GB RAM og 256 GB lagerplads, men også en forøget pris.

ANMELDELSEOnePlus 6T er kedelig og har få nyheder

4. Nokia 8 Sirocco

Nokia trak det ikoniske navn Sirocco op af posen i 2018. Navnet stammer fra Nokia 8800 Sirocco Edition fra 2016. Alene nostalgien tiltrak meget opmærksomhed.

Selvom telefonen fungerede nogenlunde, så gav den bare ikke et sug i maven – og da slet ikke til 6.300 kroner som prisen startede på.

Skærmen buede lidt ned over kanterne, men lysets brydning vred farverne ud af proportioner, så det aldrig blev rigtigt fedt. Desuden var kanterne på telefonen meget skarpe.

Alt i alt var Nokia 8 Sirocco jævnt kedelig.

ANMELDELSENokia 8 Sirocco bliver ikke en klassiker

3. Sony Xperia X2 Premium

Denne telefon kunne skyde nogle ret vilde videoklips i 4K HDR og gengive det på dens 4K HDR-skærm på 5,8 tommer.

VIDEOSe mine vilde 4K-optagelseer fra Xperia XZ3

Jeg måtte konkludere, at Xperia XZ2 Premium blev en telefon, som ikke kunne anbefales. Den fik da også kun 3 ud af 6 stjerner.

Sony Xperia XZ2 Premium må være den telefon, som høster prisen som den glatteste i 2018. XZ2 Premium var i stand til at falde ned af et helt plant bord.

Min anbefaling var, at du skulle vente til den næste topmodel fra Sony. Det skulle vise sig, at jeg fik ret. Efterfølgeren Sony Xperia XZ3 var et væsentligt bedre produkt. Personligt ramte den noget i mig.

ANMELDELSESony Xperia XZ2 Premium skal du gå uden om

2. Samsung Galaxy Watch

Jeg var mega begejstret da Samsung præsenterede Galaxy Watch. Det skete samtidigt med Samsung Galaxy Note 9.

Da Galaxy Watch senere landede til test, skulle det vise sig, at ingen danske teleselskaber var parate til at understøtte 4G-funktionen i uret – og heller ikke havde nærtstående planer om det.

Desuden var Galaxy Watch med få undtagelser et genoptryk af forgængeren Gear S3 med to år på bagen.

Alt i alt et uambitiøst produkt.

ANMELDELSESamsung Galaxy Watch er en uambitiøs opgradering

1. Xiaomi Mi 8

Under parolen ”verdens mest hypede smartphone-brand” startede teleselskabet 3 salget af Xiaomi-telefoner. I øvrigt havde Xiaomi i lang tid været på hylden hos blandt andet ProShop, så en reel nyhed var det ikke.

Xiaomi Mi 8 var en topmodel med Snapdragon 845 processor, 6.2 tommer skærm og 6 GB RAM. Altså stort set identisk med OnePlus 6.

Trods fine specifikationer til en fornuftig pris, så gjorde Xiaomi på INGEN måde noget for mig i 2018. I salgsstatistikkerne udeblev succesen også – danskerne er indtil videre ligeglade med Xiaomi.

I øvrigt så synes jeg at Mi 8 ”føles kinesisk”. En følelse, der er svært at forklare, men bare gør, at jeg hverken vil anbefale telefonen eller købe den selv.

VIDEOFørste kig på Xiaomi Mi 8

Xiaomi blev for mig det største flop i 2018.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Nu hvor 2018 lægges i historiebogen, så kan du jo lige nå et kig på Googles statistik over, hvad vi danskere spurgte mest om i 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
107 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer