Tech der floppede i 2018 – min top-5

VIDEO: Her er årets 5 mest skuffende tech-produkter efter min mening. Se min personlige top-5 liste.

Her kan du se min tech-flop top-5

I 2018 har der været rigtigt mange fede smartphones, tablets og andre gadgets. Selvom begejstringen har været stor for mange af produkterne, så nåede ikke alle anerkendelse i min optik.

Produkterne, der i min optik floppende, er det ikke nødvendigvis elendige produkter af dårlig kvalitet. Jeg har blot ikke kunne se lyset i dem. Netop derfor kan du jo sagtens være rygende uenig.

Herunder finder du min personlige top-5 liste over tech-flops i 2018.

SE OGSÅ: Min personlige tech-hitliste for 2018

5. OnePlus 6T

Omtalen var, som altid, stor da OnePlus 6T skulle lande, men telefonen kunne langt fra leve op til foromtalen. Jeg synes, at OnePlus 6T var en OnePlus 6 med ekstraudstyr.

En af de store ting var in-screen fingeraftrykslæser. Desværre var sensoren voldsomt upræcis, hvilket resulterede i mange fejllæsninger – til stor irritation.

Heller ikke højttalerlyden var særlig god, den har ikke trådløs opladning og kameraet er genbrug fra OnePlus 6.

Jeg tænker ikke OnePlus 6T blev den salgsmæssige succes som OnePlus håbede på. Blot 14 dage senere skulle gryden holdes i kog. Det blev til en ny farve. OnePlus 6T blev derfor tilgængelig i farven Thunder Purple.

En måned efter kom OnePlus 6T McLaren Edition– ny salgsæske, 10 GB RAM og 256 GB lagerplads, men også en forøget pris.

ANMELDELSEOnePlus 6T er kedelig og har få nyheder

4. Nokia 8 Sirocco

Nokia trak det ikoniske navn Sirocco op af posen i 2018. Navnet stammer fra Nokia 8800 Sirocco Edition fra 2016. Alene nostalgien tiltrak meget opmærksomhed.

Selvom telefonen fungerede nogenlunde, så gav den bare ikke et sug i maven – og da slet ikke til 6.300 kroner som prisen startede på.

Skærmen buede lidt ned over kanterne, men lysets brydning vred farverne ud af proportioner, så det aldrig blev rigtigt fedt. Desuden var kanterne på telefonen meget skarpe.

Alt i alt var Nokia 8 Sirocco jævnt kedelig.

ANMELDELSENokia 8 Sirocco bliver ikke en klassiker

3. Sony Xperia X2 Premium

Denne telefon kunne skyde nogle ret vilde videoklips i 4K HDR og gengive det på dens 4K HDR-skærm på 5,8 tommer.

VIDEOSe mine vilde 4K-optagelseer fra Xperia XZ3

Jeg måtte konkludere, at Xperia XZ2 Premium blev en telefon, som ikke kunne anbefales. Den fik da også kun 3 ud af 6 stjerner.

Sony Xperia XZ2 Premium må være den telefon, som høster prisen som den glatteste i 2018. XZ2 Premium var i stand til at falde ned af et helt plant bord.

Min anbefaling var, at du skulle vente til den næste topmodel fra Sony. Det skulle vise sig, at jeg fik ret. Efterfølgeren Sony Xperia XZ3 var et væsentligt bedre produkt. Personligt ramte den noget i mig.

ANMELDELSESony Xperia XZ2 Premium skal du gå uden om

2. Samsung Galaxy Watch

Jeg var mega begejstret da Samsung præsenterede Galaxy Watch. Det skete samtidigt med Samsung Galaxy Note 9.

Da Galaxy Watch senere landede til test, skulle det vise sig, at ingen danske teleselskaber var parate til at understøtte 4G-funktionen i uret – og heller ikke havde nærtstående planer om det.

Desuden var Galaxy Watch med få undtagelser et genoptryk af forgængeren Gear S3 med to år på bagen.

Alt i alt et uambitiøst produkt.

ANMELDELSESamsung Galaxy Watch er en uambitiøs opgradering

1. Xiaomi Mi 8

Under parolen ”verdens mest hypede smartphone-brand” startede teleselskabet 3 salget af Xiaomi-telefoner. I øvrigt havde Xiaomi i lang tid været på hylden hos blandt andet ProShop, så en reel nyhed var det ikke.

Xiaomi Mi 8 var en topmodel med Snapdragon 845 processor, 6.2 tommer skærm og 6 GB RAM. Altså stort set identisk med OnePlus 6.

Trods fine specifikationer til en fornuftig pris, så gjorde Xiaomi på INGEN måde noget for mig i 2018. I salgsstatistikkerne udeblev succesen også – danskerne er indtil videre ligeglade med Xiaomi.

I øvrigt så synes jeg at Mi 8 ”føles kinesisk”. En følelse, der er svært at forklare, men bare gør, at jeg hverken vil anbefale telefonen eller købe den selv.

VIDEOFørste kig på Xiaomi Mi 8

Xiaomi blev for mig det største flop i 2018.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Nu hvor 2018 lægges i historiebogen, så kan du jo lige nå et kig på Googles statistik over, hvad vi danskere spurgte mest om i 2018.

For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Forældres bekymring om barnets første mobil er muligvis overdrevet

Alder og mobil har ikke nødvendigvis sammenhæng med børns trivsel. Det handler om, hvad telefonen bliver brugt til, lyder det fra forsker.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
OnePlus 11 er virkelig god - se testen

VIDEO: Inden du køber OnePlus 11, skal du se denne video. Kom tæt på OnePlus' 2023-topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
115 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram