Dette spurgte danskerne Google om i 2018

2

Hvornår spiller Wozniacki, Hvad betyder XD og hvordan tager jeg screenshot på iPhone X – det var nogle af de spørgsmål vi oftest stillede Google i 2018.

Hvis man lige står og mangler svaret på noget – ja så googler man det da bare. Du kan her se de 10 spørgsmål, som danskerne oftest stillede Google i 2018.

Danskerne spurgte Google om mange forskellige ting lige fra den store offentlige overenskomst til hvad en ”lockout” egentlig er. Faktisk var dette det spørgsmål danskerne stillede Google flest gange i 2018.

På andenpladsen kom spørgsmålet om, hvordan musikproduceren og DJ’en Avicii døde. Spørgsmålet ”hvornår spiller Wozniacki?” kom ind på tredjepladsen. Det er faktisk også er den rangering hun sluttede på i 2018 på WTA Touren.

Et mere teknisk spørgsmål kom ind på fjerde pladsen, hvor spørgsmålet ”Hvad betyder XD?” endte. XD eller xD omhandler emojis. Faktisk er XD eller xD en emoji, der griner så meget øjnene knibes sammen.

Helt passende til MereMobil.dk finder vi på ottendepladsen spørgsmålet ”Hvordan tager man screenshot på iPhone X”? Og det kan vi da heldigvis svare på. Ligesom du også kan blive klogere på, hvordan du tager screenshot på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Du finder også svaret i vores tips-sektion sammen med en masse andre tips til både iOS og Android.

Sådan tager du screenshots på iPhone X

Du kan se den fulde liste over de 10 mest stillede spørgsmål danskerne havde til Google i 2018. Listen er en af de mange de offentliggør ideres årlige ”Year in search”.

De 10 mest stillede spørgsmål til Google:

  1. Hvad er lockout?
  2. Hvordan døde Avicii?
  3. Hvornår spiller Wozniacki?
  4. Hvad betyder XD?
  5. Hvornår kommer ”Date mig nøgen” på dansk?
  6. Hvad er klokken i Miami?
  7. Hvor er der vandingsforbud?
  8. Hvordan tager man screenshot på iPhone X?
  9. Hvornår spiller Danmark fodbold?
  10. Hvad er GDPR?

Kigges der på søgninger inden for elektronik. Så er det Ventilator, som indtager førstepladsen. Denne placering skyldes helt sikkert den gode sommer vi har haft i år. Det er også derfor, at både Air condition (nr.4) og blæser (nr. 10) har fundet vej til Top 10.

Googles Top 10 søgninger indenfor “Elektronik” (Kilde: Google)

Men ellers er både iPhone Xs, iPhone X, OnePlus 6, Samsung Galaxy, Huawei Mate 20, iPhone Xr og Huawei P20 altså på listen. Dermed er syv ud af 10 pladser besat af smartphones i kategorien”elektronik”.

Du finder de fulde lister omkring Googles søgninger i 2018 her.

Mere til historien

Du kan se de fulde lister af “Year in search” fra Google her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer