Dette spurgte danskerne Google om i 2018

Hvornår spiller Wozniacki, Hvad betyder XD og hvordan tager jeg screenshot på iPhone X – det var nogle af de spørgsmål vi oftest stillede Google i 2018.

Hvis man lige står og mangler svaret på noget – ja så googler man det da bare. Du kan her se de 10 spørgsmål, som danskerne oftest stillede Google i 2018.

Danskerne spurgte Google om mange forskellige ting lige fra den store offentlige overenskomst til hvad en ”lockout” egentlig er. Faktisk var dette det spørgsmål danskerne stillede Google flest gange i 2018.

På andenpladsen kom spørgsmålet om, hvordan musikproduceren og DJ’en Avicii døde. Spørgsmålet ”hvornår spiller Wozniacki?” kom ind på tredjepladsen. Det er faktisk også er den rangering hun sluttede på i 2018 på WTA Touren.

Et mere teknisk spørgsmål kom ind på fjerde pladsen, hvor spørgsmålet ”Hvad betyder XD?” endte. XD eller xD omhandler emojis. Faktisk er XD eller xD en emoji, der griner så meget øjnene knibes sammen.

Helt passende til MereMobil.dk finder vi på ottendepladsen spørgsmålet ”Hvordan tager man screenshot på iPhone X”? Og det kan vi da heldigvis svare på. Ligesom du også kan blive klogere på, hvordan du tager screenshot på iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Du finder også svaret i vores tips-sektion sammen med en masse andre tips til både iOS og Android.

Sådan tager du screenshots på iPhone X

Du kan se den fulde liste over de 10 mest stillede spørgsmål danskerne havde til Google i 2018. Listen er en af de mange de offentliggør ideres årlige ”Year in search”.

De 10 mest stillede spørgsmål til Google:

  1. Hvad er lockout?
  2. Hvordan døde Avicii?
  3. Hvornår spiller Wozniacki?
  4. Hvad betyder XD?
  5. Hvornår kommer ”Date mig nøgen” på dansk?
  6. Hvad er klokken i Miami?
  7. Hvor er der vandingsforbud?
  8. Hvordan tager man screenshot på iPhone X?
  9. Hvornår spiller Danmark fodbold?
  10. Hvad er GDPR?

Kigges der på søgninger inden for elektronik. Så er det Ventilator, som indtager førstepladsen. Denne placering skyldes helt sikkert den gode sommer vi har haft i år. Det er også derfor, at både Air condition (nr.4) og blæser (nr. 10) har fundet vej til Top 10.

Googles Top 10 søgninger indenfor “Elektronik” (Kilde: Google)

Men ellers er både iPhone Xs, iPhone X, OnePlus 6, Samsung Galaxy, Huawei Mate 20, iPhone Xr og Huawei P20 altså på listen. Dermed er syv ud af 10 pladser besat af smartphones i kategorien”elektronik”.

Du finder de fulde lister omkring Googles søgninger i 2018 her.

Mere til historien

Du kan se de fulde lister af “Year in search” fra Google her.

Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Google Bard skifter navn til Gemini

Google lancerede sidste år chatbotten Bard, men siden da er meget sket og et nyt navn er en realitet – nu hedder AI-satsningen Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram