Sådan tager du screenshots på iPhone X

3

TIP: iPhone X har ikke nogen hjem-knap, men hvordan tages så screenshots på telefonen? Læs her hvordan du laver screenshots på iPhone X.

iPhone X
iPhone X er den første iPhone med Face ID; og det bliver formodentlig ikke den sidste. (Foto: Apple)

Apple har længe haft én måde at tage screenshots på, men da iPhone X kommer uden hjem-knappen, har Apple måtte finde en ny metode så brugerne fortsat kan tage screenshots.

GUIDE: Sådan tager du screenshots på iPhone Xs og iPhone Xs Max

Har du haft en af de tidligere iPhone-modeller, ja så har du måske tænkt over, hvordan du egentlig laver screenshots på iPhone X, når hjem-knappen. mangler. Og det er ganske simpelt.

For at tage screenshot på iPhone X skal du holde ”tænd/sluk” og ”volumen op” inde på samme tid. Derefter har iPhone X taget et skærmbillede af det, som vises på skærmen.

På de ældre modeller, har screenshot også ændret sig lidt, hvis man har iOS 11 installeret. Og det har 52 procent af alle aktive iOS-enheder, ifølge de seneste tal fra Apple.

iPhone X
iPhone X (Foto: Apple

Du tager fortsat screenshots på de gamle modeller ved, at holde tænd/sluk og hjem-knappen inde på samme tid. Men nu vises ”skærmbilledet” nederst i venstre hjørne.

Her kan du vælge, at redigere i billedet eller vælge ”ok” og derefter ”Arkiver til Fotos” eller ”Slet skærmbillede”. Gør du ingenting forsvinder det lille billede nederst på skærmen igen – og skærmbilledet gemmes automatisk, som tidligere. Men iOS 11 byder altså på en redigeringsmulighed på skærmbilleder.

Sådan tager du screenshots på iPhone og iPad


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Du kan læse mere i vores guide omkring, hvad iOS 11 byder på af spændende nyheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer