iOS 11 nu installeret på mere end hver anden iOS-enhed

iOS 11 er nu installeret på mere end hver anden iOS-enhed, men alligevel har brugerne ikke taget den nye opdatering til sig så hurtigt, som tidligere versioner.

Seneste opgørelse fra Apple over udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)

Seneste opgørelse fra Apple over udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)

Da Apple i juni måned gav en smagsprøve på iOS 11 var der ingen tvivl, der var tale om en af de større opdateringer med en række ændringer. Men på trods af dette – eller måske netop derfor, så har brugerne ikke været ligeså flittige til at opdaterer deres iOS-enheder, som de normalt er når Apple udsender en opdatering.

 - Næsten hver anden iOS-bruger har iOS 11

iOS 11 er dog installeret på mere end hver anden iOS-enhed. De seneste tal fra Apple viser, at 52 procent af alle aktive iOS-enheder har opdateringen installeret.

Sammenligner man med konkurrenten Android, så er de 52 procent mange. Men sammenlignes der med de tidligere iOS-opdateringer så er det ikke nogen stor udbredelse. iOS 10 var 27. oktober 2016 installeret på 60 procent af alle iOS-enheder, mens iOS 9 var installeret på hele 67 procent af alle aktive iOS-enheder den 16. november 2015.

 - Apple: Vi øger produktionen af iPhone X

Brugerne afventende overfor iOS 11

De seneste tal fra Apple viser også, at 38 procent har iOS 10 installeret, mens kun 1 ud af 10 har tidligere iOS-versioner installeret.

Der spekuleres selvfølgelig i, hvorfor iOS-brugerne ikke har opdateret deres enheder i samme hast som tidligere. Og en af de helt store spekulationer går på, at Apple tidligere har haft problemer med deres iOS-versioner og brugerne derfor lige er afventende. Selvom Apple dog oftest er hurtige til, at udsende nye opdateringer med rettelser, hvis der er fejl i opdateringerne. Dernæst har iOS 11 været meldt ud, som en opdatering der gør meget for iPads. Dette kan også have betydning for, at flere brugere har valgt ikke at opdaterer deres enheder.

Den aktuelle iOS-version er i skrivende stund iOS 11.1, som blandt andet indeholdt 70 nye emojis til iPhone-brugere.

 - Så er der 70 nye emojis til din iPhone - hent iOS 11.1 nu

Mere til historien

Apple har fra start af været sparsomme med oplysningerne om, hvor mange brugere der havde installeret iOS 11. De første tal er derfor fra Mixpanel, som også har vist brugerne var langsommere til at opdaterer til iOS 11.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram