iOS 11 nu installeret på mere end hver anden iOS-enhed

iOS 11 er nu installeret på mere end hver anden iOS-enhed, men alligevel har brugerne ikke taget den nye opdatering til sig så hurtigt, som tidligere versioner.

Seneste opgørelse fra Apple over udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)

Seneste opgørelse fra Apple over udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)

Da Apple i juni måned gav en smagsprøve på iOS 11 var der ingen tvivl, der var tale om en af de større opdateringer med en række ændringer. Men på trods af dette – eller måske netop derfor, så har brugerne ikke været ligeså flittige til at opdaterer deres iOS-enheder, som de normalt er når Apple udsender en opdatering.

 - Næsten hver anden iOS-bruger har iOS 11

iOS 11 er dog installeret på mere end hver anden iOS-enhed. De seneste tal fra Apple viser, at 52 procent af alle aktive iOS-enheder har opdateringen installeret.

Sammenligner man med konkurrenten Android, så er de 52 procent mange. Men sammenlignes der med de tidligere iOS-opdateringer så er det ikke nogen stor udbredelse. iOS 10 var 27. oktober 2016 installeret på 60 procent af alle iOS-enheder, mens iOS 9 var installeret på hele 67 procent af alle aktive iOS-enheder den 16. november 2015.

 - Apple: Vi øger produktionen af iPhone X

Brugerne afventende overfor iOS 11

De seneste tal fra Apple viser også, at 38 procent har iOS 10 installeret, mens kun 1 ud af 10 har tidligere iOS-versioner installeret.

Der spekuleres selvfølgelig i, hvorfor iOS-brugerne ikke har opdateret deres enheder i samme hast som tidligere. Og en af de helt store spekulationer går på, at Apple tidligere har haft problemer med deres iOS-versioner og brugerne derfor lige er afventende. Selvom Apple dog oftest er hurtige til, at udsende nye opdateringer med rettelser, hvis der er fejl i opdateringerne. Dernæst har iOS 11 været meldt ud, som en opdatering der gør meget for iPads. Dette kan også have betydning for, at flere brugere har valgt ikke at opdaterer deres enheder.

Den aktuelle iOS-version er i skrivende stund iOS 11.1, som blandt andet indeholdt 70 nye emojis til iPhone-brugere.

 - Så er der 70 nye emojis til din iPhone - hent iOS 11.1 nu

Mere til historien

Apple har fra start af været sparsomme med oplysningerne om, hvor mange brugere der havde installeret iOS 11. De første tal er derfor fra Mixpanel, som også har vist brugerne var langsommere til at opdaterer til iOS 11.

Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
iOS 16.5 kommer i næste uge

BEKRÆFTET: Apple oplyser, at de vil frigive iOS 16.5 opdateringen i næste uge.

(mere…)
Apple klar med hurtige sikkerhedsopdateringer

Apple har netop udsendt ”hurtige sikkerhedsopdateringer" til iPhone, iPad og Mac. Rapid Security Response er en realitet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram