Apple: Vi øger produktionen af iPhone X

– ”Det er jo kun en kop kaffe om dagen”, lyder det fra Apples CEO Tim Cook om iPhone X, hvor produktionen nu sættes i vejret.

iPhone X

Samsung tjener godt på iPhone X’s OLED-skærm. (Foto: Apple)

4-6 uger hvis du vil have den i sølv. 3-4 uger er ventetiden på Space Grey. Det er på åbningsdagen status når iPhone X lægges i kurven på Apples officielle webshop.

Ventetiden indikerer, at analytikernes forudsigelser om stor efterspørgsel, lader til at holde stik. Eller også kan man sige, at Apple fra begyndelsen producerer for få enheder. Apple er jo verdenskendte for deres styring af efterspørgslen.

Apple er udmærket klar over, at produktionen skal op i gear, og det kommer den også. Det lovede Apples CEO Tim Cook ved fremlæggelsen af Apples regnskab for fjerde kvartal 2016.

– ”I betragtning af det er den mest avancerede iPhone vi hidtil har produceret med massere af ny teknologi, går det godt (med produktionen, red.). Vi er glade for, at vi nu kan øge produktionen uge for uge. Så mange kunder som muligt skal hurtigt have en telefon i hånden,” er essensen af Tim Cooks officielle udtalelse.

Han ville ikke komme ind på hvor mange bestillinger Apple har modtaget på iPhone X. Tim Cook ville kun sige, at efterspørgslen er ”very strong”.

Tim Cook afviste at kommentere på salget af iPhone 8 og iPhone 8 Plus i detaljer. Dog kom det frem, at iPhone 8 Plus har leveret den hurtigste start mængdemæssigt, nogensinde, for en plus-model.

Anmeldelse af iPhone 8 Plus – kameraet slår alt

Omkring prissætningen, der i Danmark ligger på 9-10.000 kroner virkede Tim Cook ikke bekymret. Han henviste til, at mange kunder betaler deres telefon på afbetaling. Det er mindre end en kop kaffe om dagen på et hyggeligt kaffested, mente Tim Cook.

I Danmark kan en iPhone X købes for mellem 8 og 10 kroner om dagen i afdrag, men så kommer abonnementet jo oven i.

TEST: Apple TV 4K er den kraftigste tv-boks

Mere til historien

Indtil videre fås iPhone X kun med enten 64 eller 256 GB intern hukommelse.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
110 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram