Apple: Vi øger produktionen af iPhone X

- ”Det er jo kun en kop kaffe om dagen”, lyder det fra Apples CEO Tim Cook om iPhone X, hvor produktionen nu sættes i vejret.

iPhone X

Samsung tjener godt på iPhone X's OLED-skærm. (Foto: Apple)

4-6 uger hvis du vil have den i sølv. 3-4 uger er ventetiden på Space Grey. Det er på åbningsdagen status når iPhone X lægges i kurven på Apples officielle webshop.

Ventetiden indikerer, at analytikernes forudsigelser om stor efterspørgsel, lader til at holde stik. Eller også kan man sige, at Apple fra begyndelsen producerer for få enheder. Apple er jo verdenskendte for deres styring af efterspørgslen.

Apple er udmærket klar over, at produktionen skal op i gear, og det kommer den også. Det lovede Apples CEO Tim Cook ved fremlæggelsen af Apples regnskab for fjerde kvartal 2016.

- ”I betragtning af det er den mest avancerede iPhone vi hidtil har produceret med massere af ny teknologi, går det godt (med produktionen, red.). Vi er glade for, at vi nu kan øge produktionen uge for uge. Så mange kunder som muligt skal hurtigt have en telefon i hånden,” er essensen af Tim Cooks officielle udtalelse.

Han ville ikke komme ind på hvor mange bestillinger Apple har modtaget på iPhone X. Tim Cook ville kun sige, at efterspørgslen er ”very strong”.

Tim Cook afviste at kommentere på salget af iPhone 8 og iPhone 8 Plus i detaljer. Dog kom det frem, at iPhone 8 Plus har leveret den hurtigste start mængdemæssigt, nogensinde, for en plus-model.

- Anmeldelse af iPhone 8 Plus – kameraet slår alt

Omkring prissætningen, der i Danmark ligger på 9-10.000 kroner virkede Tim Cook ikke bekymret. Han henviste til, at mange kunder betaler deres telefon på afbetaling. Det er mindre end en kop kaffe om dagen på et hyggeligt kaffested, mente Tim Cook.

I Danmark kan en iPhone X købes for mellem 8 og 10 kroner om dagen i afdrag, men så kommer abonnementet jo oven i.

- TEST: Apple TV 4K er den kraftigste tv-boks

Mere til historien

Indtil videre fås iPhone X kun med enten 64 eller 256 GB intern hukommelse.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
110 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram