Næsten hver anden iOS-bruger har iOS 11

0

iOS 11 overhaler iOS 10 og er nu installeret på 47 procent af alle iOS-enheder.

iOS 11 er populært. Faktisk er iOS 11 så populært, at 47 procent af iOS-apparater nu har den seneste udgave af styresystemet. Det skriver MacRumors. Til sammenligning er der iOS 10 på 46 procent af alle iPhones, iPads og iPod Touches.

 – Apple afslører nye emojis i iOS 11.1

Ifølge MacRumors var Apple-brugerne mere glade for iOS 10. Der var i hvert fald flere, der opdaterede. Det tog nemlig kun to uger for iOS 10 at overhale forgængeren iOS 9. Efter blot to uger havde flertallet af iOS-enheder iOS 10.

Antal af iOS-enheder med iOS 11 den 12. oktober. (Grafik: Mixpanel Trends)

iOS 11 har på de første to uger nået 38,5 procent af iOS-apparater. Efter 24 timer var iOS 11 at finde på knap hver tiende iOS-enhed.

 – Sådan tilpasser og bruger du Kontrolcenter i iOS 11

Der er gået knapt fire uger siden offentliggørelsen af opdateringen den 19. september. I den tid har Apple udgivet tre mindre opdateringer. Den seneste hedder iOS 11.0.3 og retter blandt andet problemer med lyd og haptisk feedback, der ikke virkede på nogle iPhone 7 og 7 Plus-telefoner

iOS 11 indeholder en række forbedringer sammenlignet med forgængeren, iOS 10. Eksempelvis er Kontrolcenter blevet opdateret med nye funktioner og mulighed for tilpasning af genvejene. Derudover har flere dele af iOS og fået en gang ny lakering. Det gælder eksempelvis overskrifterne i beskeder og mail, der er blevet store og fede.

 – iOS 11 gør iPhone 5S langsommere

iOS 11 er tilgængelig på følgende enheder:

  • iPhones: iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 og iPhone 8 Plus.
  • iPads: iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad (5. generation) og alle iPad Pro-modeller.
  • iPod Touch: iPod Touch (6. generation).

Mere til historien

Med iOS 11 er det også muligt at overføre penge via iMessage. Det kræver dog Apple Pay, men det er på vej til Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer