OnePlus 6T i ny lilla farve – Thunder Purple

Det er ikke mange dage siden, at telefonen kom i handlen – men allerede nu lanceres OnePlus 6T i en ny farve. Navnet er Thunder Purple.

OnePlus 6T i Thunder Purple (Foto: OnePlus)

OnePlus 6T i Thunder Purple (Foto: OnePlus)

OnePlus 6T havde officiel dansk salgsstart tirsdag den 6. november 2018. Det er altså kun en uge siden. På daværende tidspunkt kom telefonen til salg i farverne Mirror Black og Midnight Black.

 - OnePlus 6T - et facelift med få nyheder

Men allerede nu er OnePlus klar med en ny farvevariant. Farven hedder Thunder Purple. Den kommer kun i én af konfigurationerne, så du kan ikke selv bestemme hvilken hukommelsesvariant du ønsker, hvis du vil have den lilla-farve.

- ”En flot farveovergang fra sort til lilla under glasset giver en dyb og dramatisk effekt, og den unikke S-kurve er stadig at finde på telefonens glasbagside. OnePlus har udviklet farvedesignet med inspiration fra naturfænomenet kornmod, hvor lyn lydløst slår ned i horisonten, og indhyller himmelen i flotte mørke, hvide og lilla nuancer,” sådan beskriver OnePlus selv farven Thunder Purple i en pressemeddelelse.

Thunder Purple kommer kun i udgaven 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Prisen for den nye farvevariant er 4.499 kroner – præcis som de øvrige farvemuligheder i samme konfiguration. Der er også tale om en ”limited edition”. Farvevarianten vil heller ikke være tilgængelig ved alle forhandlere.

ANMELDELSE: OnePlus 6T - få nyheder og kedelig

Ønsker du OnePlus 6T i Thunder Purple skal du dog vente lidt endnu. Den kommer nemlig først til salg fra torsdag den 15. november 2018 klokken 10.00.

OnePlus 6T i Thunder Purple kan købes online på OnePlus’ hjemmeside eller hos Telia og ProShop.

Mere til historien

Det er ikke unormalt at producenterne lancerer nye farvevarianter, dog er det ret hurtigt efter salgsstarten, at Thunder Purple er klar fra OnePlus. Det kunne iøvrigt godt ligne, at OnePlus har ladet sig inspirere fra Huaweis populære Twilight farve.

3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
OnePlus 11 Concept - afslører nye teknologier

OnePlus har fremvist deres nye koncepttelefon med synligt flydende kølevæske. Men…

(mere…)
Glasset splintrer men overlever telefonen?

VIDEO: Hvad sker der, når OnePlus 11 udsættes for en ekstrem bøjning? Se med her.

(mere…)
OnePlus bekræfter den første foldbare smartphone

Der været mange rygter om den kommende foldbare smartphone fra OnePlus. Nu er den endelig bekræftet.

(mere…)
OnePlus Nord 3 – nye detaljer

En ny mellempris-telefon er på vej. Her er det nyeste om OnePlus Nord 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram