OnePlus 6T i ny lilla farve – Thunder Purple

1

Det er ikke mange dage siden, at telefonen kom i handlen – men allerede nu lanceres OnePlus 6T i en ny farve. Navnet er Thunder Purple.

OnePlus 6T i Thunder Purple (Foto: OnePlus)
OnePlus 6T i Thunder Purple (Foto: OnePlus)

OnePlus 6T havde officiel dansk salgsstart tirsdag den 6. november 2018. Det er altså kun en uge siden. På daværende tidspunkt kom telefonen til salg i farverne Mirror Black og Midnight Black.

 – OnePlus 6T – et facelift med få nyheder

Men allerede nu er OnePlus klar med en ny farvevariant. Farven hedder Thunder Purple. Den kommer kun i én af konfigurationerne, så du kan ikke selv bestemme hvilken hukommelsesvariant du ønsker, hvis du vil have den lilla-farve.

– ”En flot farveovergang fra sort til lilla under glasset giver en dyb og dramatisk effekt, og den unikke S-kurve er stadig at finde på telefonens glasbagside. OnePlus har udviklet farvedesignet med inspiration fra naturfænomenet kornmod, hvor lyn lydløst slår ned i horisonten, og indhyller himmelen i flotte mørke, hvide og lilla nuancer,” sådan beskriver OnePlus selv farven Thunder Purple i en pressemeddelelse.

Thunder Purple kommer kun i udgaven 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Prisen for den nye farvevariant er 4.499 kroner – præcis som de øvrige farvemuligheder i samme konfiguration. Der er også tale om en ”limited edition”. Farvevarianten vil heller ikke være tilgængelig ved alle forhandlere.

ANMELDELSE: OnePlus 6T – få nyheder og kedelig

Ønsker du OnePlus 6T i Thunder Purple skal du dog vente lidt endnu. Den kommer nemlig først til salg fra torsdag den 15. november 2018 klokken 10.00.

OnePlus 6T i Thunder Purple kan købes online på OnePlus’ hjemmeside eller hos Telia og ProShop.

Mere til historien

Det er ikke unormalt at producenterne lancerer nye farvevarianter, dog er det ret hurtigt efter salgsstarten, at Thunder Purple er klar fra OnePlus. Det kunne iøvrigt godt ligne, at OnePlus har ladet sig inspirere fra Huaweis populære Twilight farve.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer