De største tech-hits i 2018 – min egen top-5

VIDEO: Her får du min tech top-5 for 2018. Få svaret på hvilke tech-produkter, der i år har gjort en forskel.

Se min personlige tech top-5 for 2018

Vi fik bedre tech i 2018

Bagklogskab er en sjov ting. Det er som om, at nogle ting bare står klarere, når de betragtes på afstand. Hvad der var det virkelig fede inden for tech- og mobilnyhederne, er også mere klart sidst på året.

Jeg anmelder og skriver om utroligt mange produkter hvert år, og tendensen er, at produkterne overordnet set bliver bedre og bedre. Mange anmeldelser ender på 4, 5 eller 6 stjerner. Det er langt imellem de rigtigt dårlige produkter.

Konklusionen må være, at vi fik bedre tech i hænderne i 2018.

SE OGSÅ: Tech der floppede i 2018 – min liste

Set med det lange lys på, står det dog tydeligt hvem der er vindere og tabere.

Herunder får du min top-5 over de techprodukter, jeg synes gjorde en forskel. Netop fordi det er min top-5 så forventer jeg ikke, at du er enig. Det er jo kun dejligt; udvalget er så stort, at der findes en favorit til alle.

5. Sony Xperia XZ3

Sony har fået massiv kritik for manglede innovation på især designet, men i år kom så endelig en ny og helt frisk smartphone. Sony Xperia XZ3 fik mig til at udbryde, at hvis du nogensinde skal købe Sony så er det nu. Og det mener jeg stadig.

Xperia XZ3 er en fremragende telefon med 6 tommer HDR OLED-skærm, der endda også blev kåret som markedets bedste mobilskærm.

Godt design, fed skærm, god lyd, trådløs opladning, fornuftigt kamera og samlet set en driftssikker telefon. Hvad er der ikke at kunne lide?

Det skulle da lige være bagsiden, der er vanvittig glat. Men dette er jo en generel markedstendens, og ikke noget der kun findes hos Sony.

ANMELDELSEDerfor skal du købe Sony Xperia XZ3

4. Motorola Moto G6 Plus

Motorola holdt fast i strategien om prisvenlige smartphones med en god ydelse. Den pæneste telefon, og i øvrigt også den billigste, er Motorola One, der er med i Googles Android One program. Det betyder en ren Android oplevelse og hurtige opdateringer.

Moto G6 Plus er imidlertid et hak bedre på blandt andet ydelsen. Designet er jeg ikke så pjattet med.

Når du kommer i gang med at bruge telefonen, er det som om, at den bare bliver bedre og bedre for hver dag. Prisen er lige nu nede omkring 2.100 kroner.

I 2019 forventer jeg, at Motorola fortsætter denne strategi.

ANMELDELSEDerfor er Motorola Moto G6 Plus en fremragende mobil

3. Jabra Elite 65t og Elite Active 65t

Apple har succes med AirPods, men når det kommer til lydkvaliteten ved musik såvel som støjreduktion under samtaler, så har Jabra førertrøjen.

Produkterne Elite 65t og Elite Active 65t er stort set ens. Den største forskel er, at Active-modellen er gearet til sportsbrug.

Begge headsets fra Jabra fantastiske, men de slutter helt tæt i ørerne, og kan derfor give en osteklokkeoplevelse. Dette kan være en deal-breaker.

VIDEOSådan lyder de – AirPods vs. Jabra Elite 65t

2. Apple iPad Pro 2018

Betjening, skærm og ydelse sidder lige i skabet. Da jeg fik iPad Pro 2018 i hånden første gang var det som om, at Apple havde genopfundet iPad.

Jeg bruger selv iPad Pro 2018 med Smart Keyboard Folio. På mødedage og endagsture rundt i verden, er dette min primære computer.

Den store skærm taler til en, hvilket også er tilfældet med lyden og tastaturet. Maskinkraften er i øvrigt vildere end hvad de fleste bærbare computere på markedet kan levere.

Kun én ting driller en ellers seksstjernet anmeldelse. Prisen! Den er voldsomt dyr.

ANMELDELSEApple har genopfundet iPad – sådan er iPad Pro 2018

1. Huawei Mate 20 Pro

Når Huawei indtager førstepladsen på min tech top-5 er det fordi, at de med Mate 20 Pro tager et vigtigt skridt fremad. I stedet for at halse efter Samsung, og lancere nyheder som Samsung allerede har på sendt på markedet, så er bøtten nu vendt på hovedet.

Du får blandt andet 3D Face Unlock på sikkerhedsniveau med iPhone X-serien, in-screen fingeraftrykssensor, trådløs hurtigopladning, knapløs betjening og kamera med vidvinkel og bokeh-tilstand ved videooptagelser.

Samsung, og andre konkurrenter, skal virkelig komme med noget HELT ekstraordinært for at slå Mate 20 Pro.

ANMELDELSEHuawei Mate 20 Pro slår både Samsung og Huawei selv



BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Hvilke tech-produkter var det største hit for dig i 2018? Del det gerne med os andre i kommentarfeltet herunder.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram