Se rigtige 4K-optagelser fra Sony Xperia XZ3

VIDEO: Du kan selv lave flotte 4K-videooptagelser med Xperia XZ3. Her kan du se vores egne real-life 4K-optagelser.

Optagelser som du selv kan lave

Ved lanceringen af nye smartphones ses ofte flotte videoer og billeder fra producenten, som er optaget med enhederne. Disse er altid mega flotte men ikke nødvendigvis realistiske.

Der er bare forskel på resultatet, når man giver en telefon i hånden på en professionel fotograf, der ved en masse om eksponering, lys, skygger, motiver, komponering osv.

Almindelige slutbrugere når sjældent resultaterne fra en professionel fotograf til sokkeholderne.

I ovenstående video kan du se 4K HDR-optagelser, som jeg selv har skudt med Sony Xperia XZ3. Der er ingen efterbehandling af billederne eller andre ninja-tricks.

Jeg har ved hvert klip har brugt et meget kort øjeblik, mens familien er gået forud. Jeg har altså ikke haft tid til at super-nørde med telefonen.

Det er optagelser, som du sagtens selv kan lave.

En fed skærm på en fed mobil

Sony Xperia XZ3 er Sonys første telefon med en P-OLED skærm. Billedet står rigtigt flot på den 6-tommer store skærm. Faktisk så er billedet så flot, at Sony har vundet en blindtest stort over iPhone X.

Så flot er OLED-skærmen på Xperia XZ3

Xperia XZ3 kommer med et hovedkamera på 19 megapixels, der udover at skyde video i flot kvalitet, også tager nogle gode billeder.

Når du skal købe en ny smartphone, er Sony et godt valg, hvis du vil træffe et sikkert valg. Det er måske ikke verdens bedste telefon på alle punkter, men det er samlet set en fantastisk telefon.

Læs mere om Sony Xperia XZ3 i min store anmeldelse. Denne telefon er et godt eksempel på, at en producent sagtens kan være bagud i forhold til konkurrenter, og komme stærkt tilbage. Xperia XZ3 kan måle sig på design såvel som brugervenlighed med konkurrenterne Samsung og Huawei.

Mere til historien

Xperia XZ3 har ikke en 4K-skærm. Så den fulde 4K-oplevelse får du kun på et rigtigt 4K TV hvor du med eksempelvis en Chromecast Ultra streamer indholdet til skærmen. Vil du have en telefon med 4K HDR skærm på tjek Sony Xperia XZ3 Premium.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram