Se rigtige 4K-optagelser fra Sony Xperia XZ3

1

VIDEO: Du kan selv lave flotte 4K-videooptagelser med Xperia XZ3. Her kan du se vores egne real-life 4K-optagelser.

Optagelser som du selv kan lave

Ved lanceringen af nye smartphones ses ofte flotte videoer og billeder fra producenten, som er optaget med enhederne. Disse er altid mega flotte men ikke nødvendigvis realistiske.

Der er bare forskel på resultatet, når man giver en telefon i hånden på en professionel fotograf, der ved en masse om eksponering, lys, skygger, motiver, komponering osv.

Almindelige slutbrugere når sjældent resultaterne fra en professionel fotograf til sokkeholderne.

I ovenstående video kan du se 4K HDR-optagelser, som jeg selv har skudt med Sony Xperia XZ3. Der er ingen efterbehandling af billederne eller andre ninja-tricks.

Jeg har ved hvert klip har brugt et meget kort øjeblik, mens familien er gået forud. Jeg har altså ikke haft tid til at super-nørde med telefonen.

Det er optagelser, som du sagtens selv kan lave.

En fed skærm på en fed mobil

Sony Xperia XZ3 er Sonys første telefon med en P-OLED skærm. Billedet står rigtigt flot på den 6-tommer store skærm. Faktisk så er billedet så flot, at Sony har vundet en blindtest stort over iPhone X.

Så flot er OLED-skærmen på Xperia XZ3

Xperia XZ3 kommer med et hovedkamera på 19 megapixels, der udover at skyde video i flot kvalitet, også tager nogle gode billeder.

Når du skal købe en ny smartphone, er Sony et godt valg, hvis du vil træffe et sikkert valg. Det er måske ikke verdens bedste telefon på alle punkter, men det er samlet set en fantastisk telefon.

Læs mere om Sony Xperia XZ3 i min store anmeldelse. Denne telefon er et godt eksempel på, at en producent sagtens kan være bagud i forhold til konkurrenter, og komme stærkt tilbage. Xperia XZ3 kan måle sig på design såvel som brugervenlighed med konkurrenterne Samsung og Huawei.

Mere til historien

Xperia XZ3 har ikke en 4K-skærm. Så den fulde 4K-oplevelse får du kun på et rigtigt 4K TV hvor du med eksempelvis en Chromecast Ultra streamer indholdet til skærmen. Vil du have en telefon med 4K HDR skærm på tjek Sony Xperia XZ3 Premium.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer