Se det nye Samsung Galaxy Watch her

VIDEO: Jeg har været helt tæt på Samsung Galaxy Watch. Her kan du se det nye design tæt på.

Kører stadig Tizen OS og ikke Wear OS

Samsung har for første gang i to år opdateret deres smartwatch. Gear S3 afløses nu af Samsung Galaxy Watch, der kommer i to versioner. En herre- og dameudgave. Størrelserne er 42 og 46 mm.

Samtidigt målrettes produktet også mod kvinderne ved lancering af Rose Gold som farvemulighed.

Der anvendes stadig en Super AMOLED skærm og den interne hukommelse er uændret på 4 GB i begge udgaver.

De største nyheder er opdateringen af processoren til Exynos 9110 (dual-core 1.15 GHz) samt optimeringer på batteridelen, så uret holder strøm i længere tid. I hvert fald på papiret.

Bemærk også, at vi i Danmark kun får 4G LTE-udgaven med sSIM. Dermed er Samsung klar til at understøtte brug af uret og funktionerne, uden telefonen aboslut skal være i nærheden. Nu venter vi på at operatørerne åbner for muligheden i deres netværk.

Op til lanceringen var der rygter om, at Samsung ville droppe deres eget Tizen styresystem på smartwatches og i stedet skifte til Googles Wear OS. Dette blev ikke tilfældet. Galaxy Watch kører derfor på Tizen Wearable OS 4.0.

Samsung Galaxy Watch kan kombineres med remme i forskellige farver, og så er uret vandtæt ned til 50 meter (IP68). Desuden lover Samsung, at Galaxy Watch er ”swimready”. Præcis som det nyeste Apple Watch.

VIDEO: Jeg har prøvet Samsung Galaxy Note 9

Udover at kunne vise notifikationer ved indkomne beskeder og opkald, så har Samsung stadig fokus på motions- og helbredsfunktionerne. Eksempelvis overvågnes din søvn og puls når du bruger Galaxy Watch.

I slutningen af september kommer Samsung Galaxy Watch til Danmark. Prisen er 2.999 kroner for 46 mm. versionen. Den lille udgave på 42 mm. koster 2.799 kroner. I salgspakken medfølger en trådløs oplader, der fungerer til uret.

LÆS OGSÅ: Her er Samsungs nye supermobil Galaxy Note 9

Jeg bringer op til salgsstarten en anmeldelse af Samsung Galaxy Watch.

Mere til historien

I modsætning til Apple Watch så fungerer Galaxy Watch på begge de store mobilplatforme; Android og iOS.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram