Samsung Galaxy Watch - smartwatch med lang batteritid

Et nyt smartwatch fra Samsung kommer snart ud til forbrugerne. Læs her om Samsung Galaxy Watch.

Samsungs 2018-smartwatch hedder Samsung Galaxy Watch. Galaxy Watch er afløseren for Gear S3, der har været Samsungs hidtil bedste smartwatch. Gear S3 og Apple Watch har side om side været de to mest relevante smartwatch-produkter på markedet, men nu kommer en ny version, der lader til at følge godt op.

Samsung fortsætter med et smartwatch, som rent faktisk ligner et ur og ikke en gadget. Dette er en klar fordel, synes jeg.

Det nye Galaxy Watch har fået optimeret batteriforbruget så det, ifølge Samsung, kan køre "i flere dag" uden opladning er nødvendig.

Samsung Galaxy Watch har Super AMOLED skærm, der er beskyttet af Gorilla Glass DX+. Galaxy Watch er desuden modstandsdygtig overfor vand og er såkaldt "swim ready".

Ligesom Apple har Samsung også fokus på motionsfunktionerne og sundhed. Desuden holder Galaxy Watch øje med din søvn, puls m.m.

Samsung Galaxy Watch kommer til Danmark i både en herre- og dameudgave. Størrelserne er henholdsvis 46 og 42 mm. Urerne kan fås i Midnight Black og Rose Gold med remme i forskellige farver.

Den store version vejer 63 gram og måler 46 x 49 x 13 mm. Dameversionen måler 41.9 x 45.7 x 12.7 mm og vejer 49 gram. Vægten er angivet uden rem.

I Danmark får vi kun 4G LTE versionen. Så når operatørerne er klar til at understøtte eSIM vil uret med det samme være klar til at kunne udnytte det.

Galaxy Watch kører på Tizen Wearable OS 4.0 og drives af en Exynos 9110 dual-core processor på 1.15 GHz.

Batterikapaciteten er 472 mAh i 46 mm-versionen og 270 mAh i 42 mm-versionen. Begge modeller kommer med 4 GB intern lagerplads og 1.5 GB RAM.

Samsung fortsætter med at understøtte både Android og iPhone på Galaxy Watch.

I Danmark kommer urerne til salg i slutningen af september til henholdsvis 2.999 kroner (46 mm) og 2.799 kroner (42 mm).

Her er Samsung Galaxy Watch

Starten af den officielle præsentation

Billeder af Samsung Galaxy Watch

Mere til historien

Samsung har også præsenteret en ny trådløs oplader kaldet Wireless Charger Duo. Denne kan lade telefon og ur samtidigt.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram