Samsung Galaxy Watch – smartwatch med lang batteritid

18

Et nyt smartwatch fra Samsung kommer snart ud til forbrugerne. Læs her om Samsung Galaxy Watch.

Samsungs 2018-smartwatch hedder Samsung Galaxy Watch. Galaxy Watch er afløseren for Gear S3, der har været Samsungs hidtil bedste smartwatch. Gear S3 og Apple Watch har side om side været de to mest relevante smartwatch-produkter på markedet, men nu kommer en ny version, der lader til at følge godt op.

Samsung fortsætter med et smartwatch, som rent faktisk ligner et ur og ikke en gadget. Dette er en klar fordel, synes jeg.

Det nye Galaxy Watch har fået optimeret batteriforbruget så det, ifølge Samsung, kan køre “i flere dag” uden opladning er nødvendig.

Samsung Galaxy Watch har Super AMOLED skærm, der er beskyttet af Gorilla Glass DX+. Galaxy Watch er desuden modstandsdygtig overfor vand og er såkaldt “swim ready”.

Ligesom Apple har Samsung også fokus på motionsfunktionerne og sundhed. Desuden holder Galaxy Watch øje med din søvn, puls m.m.

Samsung Galaxy Watch kommer til Danmark i både en herre- og dameudgave. Størrelserne er henholdsvis 46 og 42 mm. Urerne kan fås i Midnight Black og Rose Gold med remme i forskellige farver.

Den store version vejer 63 gram og måler 46 x 49 x 13 mm. Dameversionen måler 41.9 x 45.7 x 12.7 mm og vejer 49 gram. Vægten er angivet uden rem.

I Danmark får vi kun 4G LTE versionen. Så når operatørerne er klar til at understøtte eSIM vil uret med det samme være klar til at kunne udnytte det.

Galaxy Watch kører på Tizen Wearable OS 4.0 og drives af en Exynos 9110 dual-core processor på 1.15 GHz.

Batterikapaciteten er 472 mAh i 46 mm-versionen og 270 mAh i 42 mm-versionen. Begge modeller kommer med 4 GB intern lagerplads og 1.5 GB RAM.

Samsung fortsætter med at understøtte både Android og iPhone på Galaxy Watch.

I Danmark kommer urerne til salg i slutningen af september til henholdsvis 2.999 kroner (46 mm) og 2.799 kroner (42 mm).

Her er Samsung Galaxy Watch

Starten af den officielle præsentation

Billeder af Samsung Galaxy Watch

Mere til historien

Samsung har også præsenteret en ny trådløs oplader kaldet Wireless Charger Duo. Denne kan lade telefon og ur samtidigt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer